Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám.rávenni az egyik kolléganőmet arra hogy többesben megcsináljuk?Olyan szitura gondolok hogy alátenni a lovat hogy jól néz ki , és annyira odavagyok érte hogy még a többesben is benne lennék,arra is rá tudna venni.Szerintetek jó taktika?
Lehet, nektek lesz igazatok, de én akkor is bepróbálkozom.Meglegyezgetem a hiúságát hogy milyen jó nő, megköszöntöm szülinapjára, most volt, és ha úgy van megmondom neki hogy nagyon tetszik nekem, az ujja köré tudna csavarni, és még azt is el tudná érni nálam.ha van ilyen titkos vágya hogy többesben...
Kíváncsi vagyok mi lesz.Minden nő vágyakozik fantáziálgat ilyenekről.Amúgy picit olyan alamuszi nyuszi ,de szerintem egy anyatigris az ágyban.Kíváncsi vsgyok mit lehet belőle előhozni.
:)
#14 90 % a nőknek fanráziál erről.NLC caffé statisztika szerint a nők titkos szexuális vágyai között első helyen szex több pasival szerepel első helyen.
Te megjátszós kékharisnya vagy akit bittal s3m piszkálnánwk meg, vagy csajoddal Titanuc nézős,vállán sírdogálós első dugás után beszerelmesedő, virágot térdeplősen átadó blfsz lehetsz.
#16 az agyad csúszott vissza a tiéd.Ráz az út és elütöttem.Külömbség az elütés és a helyesírási hiba között van nem kevés.
Öcsém te akkor látrál pnát mikor öreganyádat fellökte a göbemalac.
Meg mikor faterod befizetett egy hivatásoshoz te meg megláttad neki a csúnyáját, szakadtál kötszerért hogy bekötözd neki, mert azt hitted rá hogy nyílt seb. 🤣🤣🤣😂😛
Mint írtam ráz az út buszon írok te fogyatékos.
Rád viszont igaz hogy nem látrál sunát.
Hány luk van a sunán fizikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!