Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik,volt már olyan h kicsomagoltatátok a lányt és majdnem elhánytátok magatokat?csajok ugyanezt kérdezem töletek is fordított helyzetben
Olyan volt már hogy diszkóban pár éve felszedtem egy nagyon kövér nőt, én 20 voltam, a nő kb40 fölött.
Bezsélgettünk, iszogattunk, majd kérdezte hogy nem kísérem ki a kocsijához, ott nyugodtabban tudunk beszélgetni.
Hátratolta az ülést, szoknyát felhúzta és mondta húzzam le a bugyiját.Lehet hatalmas volt a bugyi, de olyan szép puncit még nem láttam, ott rögtön a gatyába ment.
Azt mondta nem baj, látja sok lesz bennem, inkább menjünk ki a folyópartra.
Nos...itt eltelt pár óra, hajnalban mind a ketten izzadtan fáradtan beültünk a kocsiba, utána kirakott a parkolóban a kocsimnál és hazamentünk.
délután alig hogy felkeltem elkezdtek jönni az sms-k, egy meg még egy meg még egy és így tovább.
Este már megint nála voltam.
5 évig volt a barátnőm.
Mi az h elhányod magadat? Olyan ronda vagy mi? Én még az életben nem hallottam olyat h egy pasi ha már szinte álló farokkal szex előtt van ne vonzódna a csajhoz.
Én nőként is azt mondom ha már ott vagyok h pucér énis meg ő is akkor kisebb testi dolgokon nem akadok ki hiszen én se vagyok tökéletes. A szagok meg olyan dolgok h ha már alapból büdős valaki akkor az lent se mossa jól meg magát így nem megyek vele sehova.
Volt, de neki műtétje volt előtte.
Nagyon csúnya nyomai maradtak.
Férfi vagyok és volt ilyen. Fiatal, tapasztalatlan koromban történt velem. Helyes nő volt, pár évvel idősebb mint én. Feljött hozzám, meg volt beszélve, hogy szex lesz. Levetkőzünk, közben simi, csók, szép formás test, szép fehérnemű szett, látszott, hogy készült. Le csúszok, hogy kinyaljam és olyan büdös volt, mint a dög, nem is tudtam megcsinálni, olyan pipa lettem.
Azóta mindig úgy csinálom, ha az első szex van, hogy megsimogatom, kicsit megújjazom a puncit, rá pár másodpercre pedig mintha viszketne az orrom alatt megszagolom az újjam, ha büdös viszlát.
Volt. Olyan mellei voltak, mint két majdnem üresre szívott literes tejeszacskó.
Hát rendesen felfordult a gyomrom, de azért nem akartam már paraszt lenni, próbálkoztam teljesíteni a "kötelességemet", de nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!