Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szeretitek ha a golyók is kényeztetve vannak?
Figyelt kérdés
N2021. okt. 4. 09:02
11/26 anonim válasza:
Én szeretem, ha pl szopás közben finoman morzsolgatja a párom az valami frenetikus.
12/26 anonim válasza:
Én kifejezetten igénylem. Nem érzek semmit tőle, csak maga a tudat nagyon izgató, hogy a golyóimmal játszik, fura.
13/26 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékenyek, szóval a szopogatás kizárt.
Viszont a zacsi nyalogatása extrém jól esik😉
14/26 anonim válasza:
Ugyan nő vagyok, de láttam már ezt-azt. Volt partnerem, aki imádta ha a heréit kényeztetem, minden orál alapja volt. De volt partnerem, aki szólt mielőtt hozzá értem volna, hogy neki túl érzékeny, és egyáltalán nem esik jól neki semmi. Nagy különbségek vannak.
15/26 anonim válasza:
Igen, de csak nagyon óvatosan. Számomra megnyugtató érzés inább, mint izgató.
16/26 anonim válasza:
Nekem semmi igényem erre. Olyan mintha a kezemet, hasamat, combomat nyalná-csókolná meg valaki.
17/26 Williamspear válasza:
Úgy vagy te nő ahogy én királyfi ☝🤣
18/26 anonim válasza:
szeretem, szex vagy cumi közben is jól esik a lassú finom golyó masszír, nagyobbat durran a puska tőle,
40f
19/26 anonim válasza:
A barátom nem szokta nagyon engedni, azt mondja nagyon érzékenyek.
De azért fogtam már meg neki, és izgi volt, de csak ritkán engedi.
De biztosan furcsa lehet fiúknak ahogyan ott ilyen érzékeny részek lógnak.
20/26 anonim válasza:
Max simogatás, minden egyéb ki van zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!