Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vagytok itt olyanok, akik kimondottan nem szeretitek, ha orálisan vagytok kényeztetve odalent?
Azért, mert számomra kimondottan unalmas. Semmi örömöt nem nyújt és csak maszatolásnak élem meg az egészet.
Ellenben a szopás, nagyon fel tud izgatni és élvezem.
Ez van, ilyen vagyok.
Dettó. Nedves leszek tőle, mert benyálazza, meg végül is ingerli odalent a dolgokat, de nekem inkább kellemetlen érzés, nem izgat fel különösebben és orgazmust meg pláne nem élek át tőle. Kb mintha a könyököm nyalogatná bárki is, ha a könyököm erogén zóna lenne.
És nem függ ez a pasi képességeitől. Többen próbálkoztak már ezzel, éreztem a minőségbeli különbséget azok között, akik tényleg jól nyaltak meg azok között, akik csak bénáztak, de ugyanúgy nem volt kellemes akkor sem, amikor valaki ügyesen csinálta.
Az előjáték nálam inkább a "ruhás dugás", amikor összedörzsöljük, amink van, és utána normál behatolós szexszel már pillanatok alatt akár többszöri orgazmusom is szokott lenni. Szóval nem a frigiditásommal van baj.
Szopni viszont szeretek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!