Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok ha néha azt akarom, hogy csak a barátom elégítsen ki, akár órákon át? És én mondjuk ezt aznap nem viszonoznám?
Szeretném, hogy néha-néha csak az én gyönyöröm legyen a középpontban és hogy csak velem foglalkozzon a barátom. Akár több órán át, csak előjáték, nyalás-ujjazás, kis szünetekkel.
Gáz ez a részemről?
Persze máskor viszonoznám, csak nem aznap
Szerintem ez tökre elvárható egy férfitől.
Főleg, hogy a nők nehezebben mennek el, így maga a szex sokszor csak a férfinak jár kielégüléssel.
Meg amúgyis, ha szeretitek egymást, örömet szeretnétek szerezni a párotoknak.
Adni öröm a páromnak és soha nem számolnám hogy most ki hányszor mit kapott...ez nem erről szól.
Boldogan kényeztetném hosszan, de hogy aztán hoppon maradjak, az szerintem neki sem férne bele. Ha mégis, akkor nekem nem.
Szerintem ez teljesen normális és kár hogy kevés férfi talál ebben élvezetet (a hosszú elnyújtott érzéki kényeztetésben). Nrm krll mindig mindennek 50-50%nak lennie, a lényeg hogy ne egyoldalú legyen hosszútávon.
N
Nemtudom mennyire számít önzőnek de én imádom csinálni, barátnőm is ilyen...
A barátodnak utána nem hiányzik hogy kielégítsd? Én nagyon fel szoktam izgulni olyankor ha kényeztetem a barátnőmet.. kicsit nehéz is utána "lenyugodni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!