Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan aki fesztivál/házibu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki fesztivál/házibuli/disco stb alkalmával aznap megismert partnerének csak kiverte?

Figyelt kérdés
És utána többet nem találkoztatok? Tehát csak ilyen egyszeri alkalom alapon kis kalandként megélve megtörtént? Akinek volt ilyen elmeséli a történetét? Hogy bontakozott ki az egész és mennyi idősek voltatok?:)

2021. júl. 14. 08:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én fiu vagyok de volt olyan hogy kicsit több volt bennünk a pia és lefeküdtünk es azóta de hallottunk egymásról
2021. júl. 14. 09:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Nekem még east fest en volt olyan hogy akkoriban jöttem ki egy rossz kapcsolatból ami kissé tovább tartott mint amennyit érdemelt ezért nagyon sokminden kimaradt gondoltam itt van lehetőség kicsit "vadulni" és ha lányként vagy fesztiválon tudod milyen amikor mindenhol csak abba botlasz és 5 ből 4 nap a helyesebbek és kitartóbbak között megesett egy egy kiverés a sátorban más nem volt arra nemlennék ilyen kevés ismeretség után képes de kicsit kibontakozni meg feszegetni a határaim jó volt nem vagyok rá büszke meg nyílván csak 1,2 ember tudja meg persze aki jelenvolt de igazából örök élmény visszagondolva mai fejjel nembiztos hogy újra megtenném de ezvan :D
2021. júl. 14. 12:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen esetem, a lánynak "megvolt", orálozni nem akart, így csak kézimunka volt a művelet. Dugni jobb lett volna, de legyünk telhetetlenek, így is jólesett :)
2021. júl. 14. 12:12
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem verték ki hazibuliban egy panellakás wc jében sötétben. Az is lehet h fiu volt. Részeg voltam mindegy volt.
2021. júl. 14. 13:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor te olyan glory hole -os forma lehetsz 4es az számít amit nyújt és nem az aki ezt biztosítja :D
2021. júl. 14. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Kb igen. Ott mindegy volt
2021. júl. 14. 22:58
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

Előfordult ilyen, fesztiválon egy haverommal voltunk kint és egy 3-as lánytársaságot kezdtünk fűzni. Sajnos két csaj nem volt vevő a folytatásra, mert barátjuk volt viszont a barátnőjük elég nyitottnak tűnt. Mondta, hogy a szállásuk messze van így amíg a barátnői buliztak addig mi elvonultunk egy bokrosabb helyre. Szexelni nem akart de a kézimunkába meg a szopásban benne volt. Elég esetlenül kezdte verni a farkunkat (elmondása alapján nem volt még két sráccal ezért is akarta kipróbálni) de hamar ráérzett. Arcra és szájba nem akarta, hogy élvezzünk de arra rátudtuk beszélni, hogy a melleire spriccelhessünk. Lejjebb húzta a toppot amit viselt és hát több sem kellett teleélveztük haverommal. A nyakát és a mellét teljesen beborítottuk de olyan lett a topja is illetve a nadrágja meg a combja. Nagy nehezen megtörölte magát majd visszakísértük a barátnőihez akik csak nevettek mikor meglátták a topját amin tisztán látszódtak a spermafoltok.

Jó élmény volt de többet nem beszéltünk

2021. júl. 15. 12:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hazibuliban volt ilyen elmenyem. Egyebkent most oszinten sracok. Ha bepialtok, meg eloszor ismerkedtek egy lannyal, ti tudtok vele dugni? Nalam sosincs meg a szinkron, melledugok, nem erzek ra, es ez a csajnak is lejon. Igy ujabban csak szopas es kiveres volt. Mondjuk ehhez az is hlzzatartozott, hogy egyboriasi hazibuli volt, ahol nem lehetetg csak ugy elvonulni mert a wcben dugtak. Igy a csaj a takaro alatt kiverte nekem. :)
2021. aug. 14. 00:51
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
8-asnak küldjetek egy marék ékezetet. 🤣🤣🤣
2021. dec. 23. 19:28
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Most mi bajod a kommentemmel? Igen, telefonról írtam, és 2-szer annyi időbe telt volna mindent leírnom ékezetekkel...
2021. dec. 24. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!