Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni útszéli prostikat szolnok megyében?
4-es szélén Szolnok-Abony között nincsenek már?
De hogy lehetsz ilyen igénytelen, hogy gusztusod lenne hozzájuk...
Szerintem mióta ilyen népszerűen a netes strici oldalak azóta nem megy ki egy prosti se. Semmi értelme.
Nem tudom mennyibe kerül fenntartani a hirdetéseket ezeken az oldalakon de gondolj bele, ha kimegy az utcára ott állhat X ideig és az is lehet, hogy nem jön senki és feleslegesen állt ott végig. Ha mégis jön valaki ki tudja mit akar stb. A prostikkal legtöbbször akkor történnek rossz dolgok ha beszáll valakinek a kocsijába, nem pedig akkor ha ő fogad vendéget egy lakásban.
Szóval szerintem ma már nem nagyon fogsz útszélit találni, max népszerű nyaraló helyeken ahol gyorsan sok pénzt tudnak keresni, pl. szinte egész nyáron a siófok arany parton szinte minden hétvégén tele van az egész placc, ott valószínűleg találsz prostit ha ki tudod szúrni melyik az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!