Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, gáz ha egy srác körül van metélve?
Figyelt kérdés
Nemsokára fogják nekem csinálni, egészségügyi gondok miatt kell.
Csajok, szerintetek gáz ha egy srácnak metélt? Illetve mennivel másabb így az együttlét? Oké gondolom az orális szex szinte ugyanolyan, de milyen hogy nincs mit húzogatni? Helyette hogyan tudjátok kézzel csinálni a srácnak?
2021. okt. 3. 08:32
11/17 anonim válasza:
Mit ér az élet fityma nélkül...
12/17 anonim válasza:
De ha begyullad valami miatt és pedig tiszta, akkor a hiába nyírják le nem lesz attól jobb.
Az okát kell megkeresni hogy miért gyullad be.
13/17 anonim válasza:
#12:
Ennyi!
Még jó, hogy nem a nyelved alatt gyulladt be...
14/17 anonim válasza:
"De a torkom szintúgy pedig azt nem is kell tisztítgatni :D"
Szerinted a pálinkát miért találták fel?! (Isten áldja az okos fejét, aki feltalálta!)
15/17 anonim válasza:
Amúgy van most szexuális partnered? Mert simán lehet, hogy valami fertőzést egymásnak adogattok át. Férfiaknál fel sem merül pl. a "hüvelygomba", de maga a kórokozó képes lehet élni makkon is.
16/17 anonim válasza:
Nem gáz. A gáz az lenne, ha kezeletlenül hagynád, az nagyon igénytelen, egy ujjal nem nyúlnék ilyenhez. Nem kifejezetten vágyom metéltre, nem esztétikusabb, de ha kellett, akkor semmi gond, fő az egészség.
17/17 anonim válasza:
Az én barátom vallási okok miatt metélt. Ez előtt sose volt metélt párom bevallom kicsit tartottam tőle eleinte miben lesz másabb stb. De az orál ugyanolyan,max kézzel kevesebbet dolgozom de lehet finoman masszirozni a bőr nélkül is. Inkább a makkon bűvészkedem. Viszont szex terén semmivel sem másabb szerintem. Férfiként nem tudom ő hogy éli meg,de már gyerekkora óta ilyen neki szóval biztos megszokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!