Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nyaltak már ki benneteket úgy, hogy közben álljatok? Illetve pasik is válaszolhatnak. hogy nyaltak e már így…
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért így csináltátok, illetve jó volt e?
Előre is köszi!
2021. okt. 3. 03:20
1/8 anonim válasza:
Volt,de nem kényelmes. Kitörik a nyakad. F
2/8 anonim válasza:
Volt, jó volt bár fekve kényelmesebb, meg ha állva nyalsz akkor az orrod biz' a hátsó bejáratnál van. Miért-miért, mert így jött az ihlet, a pózokat sem előre tervezi el az ember, de fő a változatosság :)
5/8 anonim válasza:
Igen. Nekem a szex állva jobban fekszik, mint fekve :) asztalon meg még jobb. f 42
6/8 anonim válasza:
Igen, zuhanyzás közben. Letérdeltem úgy nyaltam, de a barátnőmnek nem tetszett. Nekem se annyira. Többet nem csináltuk.
7/8 anonim válasza:
Nekem fekve tetszik, ha nyalnak, szeretek teljesen ellazulni.
8/8 anonim válasza:
Igen. Azért úgy csináltuk mert nem volt hova le feküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!