Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szex élményétek amit anyagi támogatásért csináltatok, de most már szégyellték?
Figyelt kérdés
Nekem az volt hogy 16 éves koromban leszoptam egy pasast a pláza parkolójában, hogy meg vehessek egy farmert2021. okt. 2. 16:49
2/7 anonim válasza:
Volt, de nem szégyenlem... Persze, vissza gondolva hülyeségért csináltam, de akkor az volt a "helyes" az én szemszögéből
3/7 anonim válasza:
Az előző melóhelyen magamba bolondítottam a fél céget.
Többet kerestem a munka után, mint a munkahelyemen...
Mára már saját cégem van!
4/7 anonim válasza:
Vannak k k, de megbocsathato ha megbanta. De aki meg buszke is ra mekkora k az mar lehanni valo
5/7 anonim válasza:
4. Köszönjük a tanítást, csak kár, hogy nem ez volt a kérdés.
6/7 anonim válasza:
4: Engem le lehet k...ázni, mert egy cseppet sem zavar!
Ti éltek valamilyen toronyban, hogy nem akarjátok tudomásul venni a realitásokat!
Érdekes, az ágyamban anno sok "tisztességes" férj fordult meg, és egyik sem hányni akart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!