Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt életetek eddigi legcikibb dolga, ami szex közben történt veletek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 22:32
11/14 anonim válasza:
Hú, ezek tényleg nagyon kellemetlen szituációk, lányok... :-(
12/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül szex közben de BDSM párkapcsolatnál kaptam 1.5 liter beöntést valamivel keverve ami rettenetes görcsöket okozott. Az volt a terv, hogy teszünk egy sétát/kört a belvárosban. Az ajtóig jutottam csak el amikor egyszerűen...kirobbant minden...
13/14 anonim válasza:
Szexre nem volt idő, csak kis kölcsönös petting, pasim hazakísért egy este, ránk jött nagyon a kívánósság, de neki mennie kellett hamar, bejött a kertbe, a háznak támaszkodva nyúlkáltunk kicsit egymáshoz, öt percen belül minden családtagomnak valami dolga lett a kertben, jajj, elfelejtettem meglocsolni, jajj, nem kapott enni a macska, hát én azt hittem, kínomban sírva fakadok a röhögéstől...
Nem tudták, mit csinálunk, nem azért jöttek ki, ebben biztos vagyok
23L
14/14 anonim válasza:
Hazajött a barátnője és nem vettük észre egy darabig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!