Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt életetek eddigi legcikibb dolga, ami szex közben történt veletek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 22:32
1/14 anonim válasza:
Friss kapcsolatban pont szex közben jött meg a menstruációm és össze véreztem mindent.
2/14 anonim válasza:
Váratlanul ért miközben barátom a számba élvezett, ezért majdnem behánytam.
3/14 anonim válasza:
Begörcsölt a lábam és fejbe rúgtam véletlenül a srácot.
5/14 anonim válasza:
Pontozz le nyugodtan, de a legcikibb amikor hazaér a férj, vagy a feleség 😂
6/14 anonim válasza:
Egyszer tul sok levegot tumpalt belem, nem tudom hogy... Es pozvaltasnal meg a vegen "pukizott a puncim"
7/14 anonim válasza:
#6 ez nem ciki, hanem természetes jelenség, ezért ne legyen rossz érzés benned, felnőtt ember tudja hogy ez biz' így működik
8/14 anonim válasza:
Szopásnál hirtelen a számba élvezett, lehánytam, 18/l
9/14 anonim válasza:
Nekem akkor nagyon ciki volt.. Utana o erezte rosszul magat, mert elojatek kozben minden smarolaskor korgott a gyomra.. Muszaj volt innia, akkor is folytatodott.. 20 perc utan felallt, evett egy kis kekszet es minden jol ment utana
10/14 anonim válasza:
Első szex, picit részegek voltunk... Megkérdezte, h mehet-e popsiba... Mondtam, h persze. Kb spriccelve fostam, amikor kivette. Kár volt gyrosozni előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!