Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy más is megtett szánalomból dolgokat aztán megbánta?
Itt csak egy ember lenne akinek megtenném hogy cserébe ne írjon rám többet :D
Amúgy meg mondom hogy megbántam azt hittem jó ötlet lesz
Sajnálom, hogy ez történt veled.
Sosem tennék semmi ilyesmit egy férfinak sem, ha én nem vágyom rá. Még akkor sem, ha azzal fenyegetőzik, hogy ha nem verem ki neki, akkor megöli magát.
Talán a legfontosabb lecke szex terén, hogy neked is vágynod kell mindenre ami történik, mert ez rólad is szól.
Ha ez nincs meg, akkor rengeteg rossz élményed lesz.
Nem feltétlenül csak szánalomszex kuncsorgók miatt, hanem olyan férfiak miatt is, akikkel épp randizol. Rávehetnek egy rakás kellemetlen dologra, amikre egyáltalán nem vágysz, és amik rossz emlékek lesznek később, de te mégis belementél, mert a partnered előadta, hogy összedől a világ, ha nemet mondasz.
Ezekkel a férfiakkal pedig, akik most b..sztatnak, jobb teljesen megszakitani a kapcsolatot. Tiltsd őket, keress új ismerősöket.
valamelyik csaj mondja már el ::D hogy könyörgött egy pasi,úgy hogy ezzel szopást/ kiverést ért el :D
mert szánalom szex azért is durva ha összejön még ha csak egy szopás is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!