Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szekeres Cecília kérdése:
Csúnya lányként is kaphatok jó pasit?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és azt tudom hogy nagyon nem vagyok szép, ennek ellenére szexet sokan akarnak tőlem. Ez is meglep, persze kellemesen, de én egy igazi dögös pasira vágyok. Lehet e olyan pasim ,vagy csak azt akarja majd tőlem?2021. szept. 30. 13:48
31/33 A kérdező kommentje:
Sok goromba tuskó ír ide.
Tisztelet a kivételnek.
persze nincs mit csodálkozni
Ilyen a plebs
2021. okt. 3. 06:49
32/33 anonim válasza:
nekem az ilyesmi lányok az ideáljaim,viszont én nem ütöm meg azt a szintet amit pl te is el várnál. Ezért már nem is próbálkozom.
Szerettem volna egy normális kapcsolatot de kezdem elfogadni hogy nekem nem lehet. Azért neked minden jót,nyugi a nőknek hamarabb össze jön egy jó pasi ha nagyon akarják. (minimum egy jó szexre biztosan.)
Nem akarom sajnáltatni magam nekem is van lehetőségem szexre,igaz fizetnem kell érte de ezerszer inkább így mint egy életen át próbáljak megfelelni.
33/33 A kérdező kommentje:
Hát szexre össze szokott jönni csak én többre vágyok
2021. okt. 5. 06:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!