Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akiknek vannak tapasztalataik fekete/afrikai férfiakkal? Igaz az, hogy a vaskosabb/teltkarcsú nők jönnek be nekik jobban? Vagy pont hogy az afrikaiak inkább "elfogadóbbak" a testalkatot illetően?
Figyelt kérdés
Kérlek olyanok válaszoljanak, akiknek vannak tapasztalataik vagy ismernek feketéket.2021. szept. 30. 12:14
11/16 anonim válasza:
Mert a feka aki összevissza baszik itt, aztán hazamegy ugandába a sarat túrni az sokkal több, tényleg :D :D
12/16 A kérdező kommentje:
Igen, ő legalább jó az ágyban
2021. szept. 30. 14:05
13/16 anonim válasza:
Mert fehérnek dagadtan nem kellesz.
Sok szerencsét. :D
14/16 A kérdező kommentje:
14: igazad van, ez a kommentelő csak alátámasztja az elméletemet a magyar színvonalról. Szövegértési képességei sincsenek a toppon.
Te ismersz olyat esetleg, akinek bejönnek a vékonyak (is)? Kicsit el vagyok keseredve :D
2021. szept. 30. 15:35
15/16 anonim válasza:
#14 Ha azt gondolod hogy a büszkeségemet bármiben is sérti az hogy egy általam sosem látott, senki sem tudja hogyan kinéző, amúgy pökhendi kiscsaj vágya. akkor meglehetősen karakter lehetsz.
Amúgy vannak helyek a városban ahol elég sok fekát látni.
Volt ismerősöm aki régebben több kilóméternyit húzott magába belőlük. :)
16/16 anonim válasza:
3 fekete pasival összesen, isteni volt. Én valóban nem vagyok kis darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!