Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen vagy csak szivat a csaj?
Nagyon vonzódunk egymáshoz, egyszer megöleltük egymást de kb alig bírtuk elengedni egymást.
Ahogy jobban megismertek szerintem kicsit megijed mert én nem járok bulizni, és komoly kapcsolatot keresek. Ő még meg élni akar azt mondta de pár év múlva szeretne velem találkozni. Azóta nem tudok róla semmit. Van olyan hogy évek után legyen ebből valami?
Ha találok jobbat akkor nem fogok rá gondolni persze. De én örülnék ha találkoznék egyszer még vele.
Ha akar valamit szerintem az emberekbe beépitett dolog, hogy mit helyeznek elsősorban. Nekem 2 éve van barátnőm, egy szórakozóhelyen találkoztunk, azóta egyikőnk sem volt ilyen helyen. Én aktív tag voltam minden bulin, de láttam hogy szeret szóval ahogy én nem jártam bulizni, ő is abbahagyta a járkálást.
Ne várj rá, átvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!