Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt én tartom csak nagyon durvának, és "betegnek", vagy túl reagálom?
A barátnőmmel amióta együtt vagyunk, mindig gumival védekeztünk. Nagyjából egy hónapja közölte hogy át áll tábira, mert hogy az jobb neki, beszélt is a nőgyógyászával, stb. És hogy elkezdte szedni a tabit. Most már még jobb lesz a szex, meg amúgy is vágyott arra hogy elmenjek benne.
Nyilván megbíztam benne, és hát meg is történtek a dolgok.
Erre kiderült, hogy rohadtul nem is szedett tabit. És azzal takarózott hogy hát ő már szeretett volna gyereket. Ez normális így? Nők ti erre képesek lennétek a pártokkal?
Én simán beszélnék ügyvéddel, és megtámadnám az apaságot.
Rohadt féreg qurva.
Szeretem/szerettem (jelenleg eléggé össze vagyok zavarodva) ezt a lányt. Úgy vélem velem meg lehetett beszélni mindent, és volt is szó arról, hogy majd szeretnénk mind a ketten gyereket. Ha meg lesz hozzá az anyagi háttér.
Mert jelenleg én 23 ő 21 és tanulunk mind a ketten. Szerintem ez így baromira nem megfelelő állapot egy gyerek felneveléséhez.
Teljesen igazad van.
Ez egy nagyon gerinctelen húzás volt részéről, eszedbe se jusson kapcsolatba maradni vele. Menekülni kell az ilyen elől. Ha lesz ebből gyerek, vonj be ügyvédet a dologba.
26N
Neked még mázlid volt, mert időben kiderült, én sajnos már arra mentem haza, hogy ott volt a pozítv tesz , és kiderült, hogy hónapok óta, a tudtom nélkül abbahagyta a gyógyszer szedését.
Elárulom, hogy innentől a kapcsolatotoknak valószínűleg annyi, mert soha nem fogsz tudni megbízni benne, így vagy mindig gumit húzol ezután is,hiába igéri, hogy szedni fogja, vagy kidobod a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!