Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha választhatnátok kit vinnéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnátok kit vinnétek ágyba Szentkirályi Alexandrát vagy Kunhalmi Ágnest?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is a Kunhalmi sokkal jobb nő, és biztos nagyon jól szexelhet, pedig mint fideszes mondom ezt...
2022. jan. 22. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Kunhalmit, ezerszer jobb nő. Szentkirályi kifejezetten mogorva vonású, eléggé férfias. Meg Tüttő Katát, valamiért rendkívül vonzó, szinte beleborzong az ember.
2022. márc. 6. 09:19
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Hàt dks-két az Àgnest
2022. márc. 12. 18:07
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Kunhalmi tuti őrült az ágyban is. El bírom képzelni, hogy falja a fiatal srácokat. Elég karakteres nő, nem az a tipikus cicababa. Szerintem nagyon szexi.
2022. ápr. 5. 12:47
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Kunhalmival volt szerencsém még fiatalon Szigeten együtt lenni..Isteni tűzes az ágyban..
2022. jún. 9. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Kunhalmival jobb dugni, de Szentkirályi azért jó, mert ők meg tízmilliárdokat loptak, így onnan csurranhat-cseppenhet még valami.
2022. jún. 10. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

A kettő közül Szentkirályi jön be jobban, de ez csak amolyan vakok között a félszemű esete.

Számomra sokkal izgalmasabb politikusnők vannak, mint pl. Csereklye Krisztina, Kolinda Grabar-Kitarovic, Novák Katalin, Tüttő Kata, Donáth Anna.

2022. jún. 10. 16:11
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Kunhalmi a viselkedése és az egyénisége miatt szerintem nagyon jó lehet az ágyban. Kezdemenyező és ugyanakkor szerintem hálás is ha jól megrakjak. Lenyeli, mehet az arcára is, nem finnyáskodik.

Szentkiralyi tipikus finnyás új gazdag liba aki szerintem még ki is köpi.

2022. okt. 14. 08:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Ágit, ha lehet, még ma este...:)
2024. júl. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!