Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A Szentkirályi Dús elrondja...

A Szentkirályi Dús elrondja az Aquaria Fröccsvíz varázsát. Szerintetek nem?

Figyelt kérdés

A Fröccsvizet sokkal előbb láttam a polcokon és tök fain, tényleg érezni benne, hogy extrán dús, fröccsözéshez kiváló.

Erre jött a Szentkirályi a Dús kiszerelésével és olyan mintha csak át lenne címkézve az eleve szénsavas kék változat. Úgy látszik Balogh Leventének nincs elég pénze ezért el kell lopni egy jó ötletet a kitaláló elől. Csak azért is a Fröccsvíznél maradok.

2021. aug. 15. 20:53
A kérdező szavazást indított:
Aquaria Fröccsvíz
Szentkirályi Dús
15 szavazat
 1/5 anonim válasza:
83%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz...
2021. aug. 15. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Szentkirályi sokkal dúsabb!

A fröccs víz nem rossz de a szentkirályi nagyon de nagyon bubis!

2021. aug. 16. 00:09
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 de mivel mindkettő extrán dúsított
2021. aug. 21. 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 én meg a fröccsvizet érzem dúsabbnak és az előbb is volt
2021. aug. 21. 21:14
 5/5 Palicz Edina válasza:
100%
Èn először Szentkirály dúsat vettem, aminek valóban sokkal erősebb a szènsavassága, mint a többi víznek! Fèlve, de vettünk ma 2 zsugor Aquaria Fröccsvizet! Hát nem gondoltam volna hogy simán veri a Szentkirályit, árban is! Nekem bejött!
2021. szept. 18. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!