Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lehet az hogy tini korom óta a szépséghibas lanyok jönnek be szexualisan is? Kancsal...nagyon deszka..logo kis mell...hozzájuk vonzódom nagyon :) 38ffi
Nekem pl. a fogszabályozós lányok jönnek be. És a szexi lány, amikor leveszik neki a fogszabályozót, már nem is olyan szexi. Nem tudom miért ez tetszik.
Szerintem nem számít, hogy mi az oka, csak élvezd azzal akivel épp kedved van. ;)
1-es és 5-ös gratulálok ehhez a két hozzászóláshoz
rám például illik 1-2 dolog a kérdező leírásából
és ettől nem érzem magam defektes lánynak és szerintem normális is vagyok (becsületesen dolgozom, nem verek át senkit és nem is bántok senkit főleg nem a külseje alapján)
nemcsak a külső számít, és szerintem pont az a normális aki így véli
bár a normalitást felesleges magyarázni az ilyen "tökélyeknek" mint ti vagytok, bunkók
én kancsal vagyok (nem műthető)
és kicsi a mellem (nem akarom műttetni, már csak azért sem)
sajnálom, hogy ilyen abnormális vagyok és még csak nem is teszek ellene
egyébként miért érdekel az, ha a kérdezőnek véletlenül pont az ilyen "selejtek" jönnek be? legalább eggyel kevesebb a riválisotok a fullos csajoknál
13-as voltam
"egyébként miért érdekel az, ha a kérdezőnek véletlenül pont az ilyen "selejtek" jönnek be?"
Ő írt ki kérdést, nem én.
Fura. Egyszer én is ráizgultam egy kifelé kancsal csajra aki amugy ilyen keresztállásos is volt. Szóval vele ki_aszott a természet elég rendesen de amugy elég szép volt.
Mit találsz bennük vonzónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!