Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert lehet az hogy tini...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet az hogy tini korom óta a szépséghibas lanyok jönnek be szexualisan is? Kancsal...nagyon deszka..logo kis mell...hozzájuk vonzódom nagyon :) 38ffi

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. a fogszabályozós lányok jönnek be. És a szexi lány, amikor leveszik neki a fogszabályozót, már nem is olyan szexi. Nem tudom miért ez tetszik.

Szerintem nem számít, hogy mi az oka, csak élvezd azzal akivel épp kedved van. ;)

2021. szept. 29. 03:25
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Az az oka, hogy reménykedsz abban, hogy így majd ír neked valaki egy-két privátot.
2021. szept. 29. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

1-es és 5-ös gratulálok ehhez a két hozzászóláshoz

rám például illik 1-2 dolog a kérdező leírásából

és ettől nem érzem magam defektes lánynak és szerintem normális is vagyok (becsületesen dolgozom, nem verek át senkit és nem is bántok senkit főleg nem a külseje alapján)

nemcsak a külső számít, és szerintem pont az a normális aki így véli

bár a normalitást felesleges magyarázni az ilyen "tökélyeknek" mint ti vagytok, bunkók

2021. szept. 29. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam, aki a "defekt" szót használta. Elismerem, hogy kissé erős kifejezés, de a lényegen nem változtat. Szépséghibái mindenkinek vannak, de itt konkrétan rendellenességekről van szó, ráadásul nem is egyről. A kóros soványság és a kancsalság nem egyszerűen nem túl vonzó dolgok, hanem gyakran rontják az illető életminőségét. Normális ember, ha sikerül is elfogadnia, igyekszik támogatni a párját abban, hogy megszabaduljon ezektől az életét nehezítő dolgoktól, mondjuk elérni egy egészséges testtömeget vagy összehozni egy sikeres szemműtétet. Ellenben a kedves kérdező konkrétan ezekre izgul.
2021. szept. 29. 19:51
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

én kancsal vagyok (nem műthető)

és kicsi a mellem (nem akarom műttetni, már csak azért sem)

sajnálom, hogy ilyen abnormális vagyok és még csak nem is teszek ellene

egyébként miért érdekel az, ha a kérdezőnek véletlenül pont az ilyen "selejtek" jönnek be? legalább eggyel kevesebb a riválisotok a fullos csajoknál

13-as voltam

2021. szept. 29. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

"egyébként miért érdekel az, ha a kérdezőnek véletlenül pont az ilyen "selejtek" jönnek be?"

Ő írt ki kérdést, nem én.

2021. szept. 29. 20:10
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
én kérek elnézést
2021. szept. 29. 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Fura. Egyszer én is ráizgultam egy kifelé kancsal csajra aki amugy ilyen keresztállásos is volt. Szóval vele ki_aszott a természet elég rendesen de amugy elég szép volt.

Mit találsz bennük vonzónak?

2023. ápr. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!