Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet egy nő bőre keserű?
Figyelt kérdés
Már nem elősször voltam együtt ezzel a csajjal, de tegnap, hogy mellét a számba vettem, az valami rettentő keserű volt. Nyakánál még nem is lett volna feltűnő, mert a dezodorok, parfümök gyártásánál nem gondolnak az ízre, de a bőrének, más részen nem kellene keserűnek lennie. Oké, hogy dohányzik, de aránylag keveset, meg az is töltött cigi, amit el tudok viselni. Munkából jött, én vittem haza, és a kocsiban csináltuk, de máskor is volt ilyen, és akkor sem éreztem ennyire. Illetve voltam más nőkkel is, de ott sem volt ilyen, csak az illatszer kellemetlen íze. Lehet ez valami hormonális dolog lehet?2021. szept. 28. 19:59
11/13 anonim válasza:
Dezodor, testápoló, mindenféle szar amit magáraken. Az enyém màr tudja hogy csak natur szeretem.
12/13 anonim válasza:
Akár még betegség jele is lehet.
13/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen élményem, hogy a mellbimbó és körülötte nagyon keserű volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!