Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutatta az ujjával a hölgy a következő jelet? Tényleg a lent leírt "dolog" a válasz rá?
28 éves fiú vagyok, és egy étteremben történt az eset, a Szalajka-völgyben:
Étkezés közben éppen ráláttam a pult/pénztár-részre, és észrevettem, hogy ott egy 60 év körüli, szőke hajú nő rám néz, majd furcsa sugdolózásba kezd az egyik pincérrel, miközben időről időre rám pillant (oldalra).
Majd, miután elindult ki, az ajtón, megtorpant, és a mutató, illetve a középső ujját kinyújtva megérintette a száját, majd felém intett (mintha úgymond "puszit küldene", de azt ugyebár több ujjal végzik... inkább, mintha dohányozna, csak cigaretta nélkül).
Később ugyanez az asszony bement a személyzeti ajtón hátra, tehát valószínűleg ott dolgozhatott (vagy, akár övé lehetett az étterem).
Megkérdeztem apámat, hogy mit jelent ez a "jel", amit a hölgy mutatott nekem, és ő erre azt felelte, hogy "le akart sz*pni", és nevetett, hogy "milyen perverz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!