Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé tapasztalt nők! Mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Ha egy valóban, kamuzás nélküli 18 cm hosszú és 4,8 cm vastag pénisszel találnátok szemben magatokat, amikor szexre kerülne sor?
Korral.
2021. szept. 28. 14:51
1/9 anonim válasza:
Amit akkor ha 15.25 cm hosszú és 3.92 cm átmérőjűvel, ha szimpi a pasi akkor szex, ha nem akkor meg el sem jut az ágyig bármekkora is a mérete. Ja és automatikusan az utóbbi (nem szimpi) kategóriába tartoznak automatikusan a pötsméregetők, farokkép-küldözgtők, meg "na dugunk?" egymodatos ficsúrkák.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2021. szept. 28. 14:59
3/9 anonim válasza:
Azt, hogy jaj istenem, megint egy farokméregető majommal van dolgom, aki azt hiszi, a gyönyört centiben mérik.
4/9 anonim válasza:
Mondanám, hogy "hűha, mindig is ekkorára vágytam" 😍
23/N
5/9 anonim válasza:
Valahogy mindíg előjöttök ezzel a fütyi méregetéssel.
Próbálj már te is szexelni egyszer és lehet hogy menni fog neked is.
6/9 anonim válasza:
Aki életében először látja annak biztos ijesztő, nekem is az volt az elsőnél pedig fogalmam sincs hogy pontosan mekkora volt. De nem mondtam semmit rá, kicsit féltem hogy mennyire fog fájni de ennyi.
7/9 anonim válasza:
Tudod, kedves kérdező, kétféle férfi van, az egyik méregeti a farkát, a másik meg ehelyett bedugja egy punciba....🤔😂😂
8/9 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy "majdnem olyan jó mint a tegnapi 19-es, csak ő használni is tudta. Bye..." 😄😁
24L
9/9 A kérdező kommentje:
😆😆😆
2021. szept. 28. 17:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!