Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ánusz nyalatásakor szerinted...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ánusz nyalatásakor szerinted ez zavaró lehet?

Figyelt kérdés
Meg szeretném kérni a barátnőmet, hogy a nyelvével kényeztesse az ánuszomat. Csak nekem nagyon szőrös ott. Szerintetek ez gáz?

2021. szept. 28. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Ha vállalja, hogy seggedet nyalogatja, nem hinném, hogy a szőr akadály lenne...
2021. szept. 28. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Azért kíváncsi lennék, hogy vajon a barátnőtőlel van-e várva az, hogy borotválkozzon?
2021. szept. 28. 14:33
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Én a barátomtól kértem, hogy borotválja le az ánusza körül ha szeretné hogy nyaljam. Mondta hogy nehezen éri el, így felajánlottam neki hogy megcsinálom és így végül leborotváltam neki majd ki is nyaltam.
2021. szept. 28. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom, nalam alap, hogy ha lefekszek egy novel, kinyalatom vele a seggem is. De ebbol adodoan en le is borotvalom.
2021. szept. 28. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Enyém is jo szoros de a parom gond nelkul s maximalis elvezettel csinalja.

Hs szeret akkor nem finnyazik

2021. szept. 28. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!