Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan srácok akiket gyerekkorukban (a nővére, osztálytársa stb) beöltöztettek lánynak? Okozott ez nektek problémát szexuális téren vagy nemi identitás terén?
Igazából az lemaradt, hogy arra gondolok hogy rendszeresen történt ilyen.
Talán egy alkalom még nem számít.
Volt egy időszak gyerekkoromban, amikor a két nővérem, kb minden héten beöltöztetett lánynak. Kisminkeltek és anyám magassarkújában kellett járkálnom. Egy ideig még az én hülyeségem vagy érdeklődésem is benne volt, aztán egy idő után már nem volt hozzá kedvem, és emlékszem hogy előfordult hogy megzsaroltak valamivel csak hogy engedjem.
Lehet hogy a sok hülye perverzióm, fétisem a nővéreim hibája igazából?
A legfurább az egészben, hogy közben sok év eltelt és cross-dresser fétisem sose volt, most kezdett el foglalkoztatni a gondolat, és rögtön bevillant, hogy biztos emiatt.
Lehet, hogy közrejátszott, de az is lehet, hogy eleve megvolt bened az erre való hajlam. Szerintem erre választ pszichológus tudna talán adni, de valószínűleg ő is csak tippelne. El kell fogadni, ez van, de ha nem akarod ezt a fétist megélni, akkor nem muszáj.
Nekem is van többé-kevésbé ilyen vágyaim, de még sose próbáltam ki. Aztán ki tudja, lehet hogy tényleg tetszene :D
Egyszer húgom feloltoztetett lánynak még tízen éves korunk elején és erekcióm lett, ő pedig megtapogatta. 3 alkalommal volt ilyen egymás után de aztán abbahagytuk.
Annyi maradt meg bennem ebből, h azóta néha a szennyesből kivert női bugyikba vertem, ha volt rá lehetőségem. De semmi más perverzió nem ért, egészséges a szexualitásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!