Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segít.setek kérlek. Azt érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segít.setek kérlek. Azt érzem a teljes személyiségem, identitásom megkérdzőjeleződött. Nem tudom mihez kezdjek most..?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mióta csak az eszemet tudom szubmisszív beállítottságú voltam az ágyban, mindig ezt élveztem, sosem okozott ez semmiféle gondot számomra. Viszont most volt egy nagyon rossz kapcsolatom, amiből szerencsére már kiléptem és több hónap el is telt azóta. Viszont most valahogy ez átkapcsolt bennem valamit lelkileg.

Az a helyzet, hogy mind a 4 korábbi kapcsolatomban engem a férfiak átvertek, megcsaltak, lelkileg meggyötörtek. És most lehet ez az utolsó volt az, amelyik belobbantotta ezt az egész problémát. Eddig mindig pozitív maradtam, hittem hogy lesz aki majd szeret és tisztel, találok egy hozzám hasonló embert. De most hogy ez a kapcsolatom is kudarcba fulladt, azt érzem eltört bennem valami. Annyira szerettem azt az utóbbi férfit, mint még soha senkit. De ő is ugyanúgy bánt velem, mint korábban mások. Megalázott, megcsalt, lelkileg teljesen tönkretett.

Na és hogy jön ide a szex: azt érzem, hogy soha többé egy férfinek se tudnám alárendelni magam. Nem akarom! Soha többé nem akarom hogy egy férfi uralja a testem vagy irányítson, domináljon felettem. Nem lennék képes mégegyszer ilyen 'hatalmat' adni egy férfinak. Hogy én legyek a 'gyenge' akár csak az ágyban is.

És most nem tudom mit kezdjek magammal, mindig sub voltam, mindig... Fogalmam sincs hogy szexeljek ezek után vagy hogy engedjek bárkit is közel. Azt érzem jelenleg, hogy dominaként viselkedve akarok szexelni, hogy én használjam a férfiakat, én irányítsak, ők legyenek a gyengék és akik felett nekem van hatalmam

Nem tudom mit tegyek szörnyen érzem magam. Annyira jó lelkű, csupa szív nő vagyok, sose érdemeltem volna egyszer sem azt, amikt kaptam, nem hogy még 4 férfitól. Azt érzem megreccsentem lelkileg és képtelen vagyok úgy szexelni mint korábban.

Kérlek mondjatok erre nekem valamit, mert azt érzem az egész lényem dönt most romokba. A bdsm és az alávetettség annyira a részem volt, annyira a személyiségemhez kapcsolódott, hogy nem tudom mi lesz velem ezek után..

2021. jún. 6. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem az fog téged kikészíteni hogy 4 pasi átvert (örülj neki hogy csak ennyi) hanem az hogy görcsösen erre gondolsz hogy most neked ez milyen rossz.

Semmi sem történt az identitásoddal csak éppen nem vagy f*szkedvelő hangulatban

2021. jún. 6. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Tudom hogy most a poszt-szürke50 világában senkinek nem jut eszébe ilyesmi, de van élet a BDSM világán túl is!

Van az a szex, amiben nincs dom/domina és nincs benne szub. Csak két ember, akik pettingelnek és dugnak és jól érzik magukat.

Szerintem a gond ott van, hogy meg se fordult a fejedben egy olyan jelenet, amiben két egyenlő fél szerepel.

2021. jún. 6. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ahogy a soraid olvasom, a női éned sérült, nem a sub. Persze ezek nem szétválasztható rétegek. Érdemes lenne pszichológussal beszélni- nem szégyelleni.

Domináns nó - az ágyban - valójában elég kevés van. Bosszúvágyat érzel, de az el fog szakadni a szexualitásodtól.

F, 39, dom

2021. jún. 6. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:

#2: nem tudom hogy jön ide a szürke 50 árnyalata, de ha kicsi közöd is lenne a bdsm hez, akkor értenéd miről beszélek

Természetesen tudom, hogy működik a vanilla szex. De ez olyan, mintha azt kérnéd egy meleg embertől, hogy legyen hetero. Nem választás kérdése. Nem tudom hirtelen eltüntetni a szexuális preferenciáim.

#3: pontosan, az a problémám hogy nem igazán választható szét. Mivel egy kapcsolatnak a szex is része, ezért nem lehet kizárni azt, hogy sub vagyok. És mivel a volt kapcsolataimban a megaláztatás szexuális téren is megjelent (pl megcsaltak), emiatt összekapcsolódik a kettő számomra.

Nem bosszúvágyat érzek, ezen már túl vagyok, nem is tartom magam ilyen gyerekesnek. Csak annyit szeretnék, hogy a jövőben ne éljem át ugyanezeket újra.

Amúgyis már rég lezártam azt a kapcsolatot, már túlvagyok az illetőn, ez az egész nem az ő személyéről szól már, hanem arról, amik történtek velem és amyen sebeket feltépett.

Nálam amúgy nem feltétlen szakad el a szexualitástól az érzelmi világom. Tudok dominánsabb is lenni pl olyan férfiakkal, akik nem dominánsak, nem nézek fel rájuk igazán és nem veszem komolyan őket. És azt szeretném elérni, hogy mostantól soha senki ne tudja 'bekapcsolni' a sub énem

2021. jún. 6. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Na, ez az utolsó fog nehezen menni. Ha eddig a fenekelés volt preferencia (vagy ezer más), akkor nem fog elkezdeni izgatni, hogy te fenekelj. Talán elmozdulsz a swich irányba, de még a dominák nagyon nagy része is sub a magánéletben, előbb-utóbb ezt fogod kívánni.

A tanácsom ugyanaz: beszélj egy pszichológussal.

2021. jún. 6. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!