Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punciból popsimba és popsibol punciba?
Figyelt kérdés
Csajok hagyjátok? És seggből szájba?
Nekem a pasim kéri nem akarok nemet mondani mert megsértődik de nekem kicsit undorító és volt is már tőle bajom. Olyan tüneteim voltam mintha felfáztam volna.
Ha punciból kiveszi és egy kis idő után szopom és még puncis a farka attól is hányingerem van. Ti ezt hogy oldjátok meg?
2021. szept. 27. 17:50
11/16 anonim válasza:
Engem egyik barátnőm hatalmas szeretkezés hevében leszopott így. Seggét dugtam keményen, félreugrott, megfordult felém és kőkeményen leszopta.
12/16 anonim válasza:
Nálam már ez a mondat kiveri a biztosítékot: "nem akarok nemet mondani mert megsértődik". Gondolkodj nőként, ne kislányként. Ha tényleg nő vagy.
13/16 anonim válasza:
Semmi bajom nem lenne vele, csak mindig cserélje ujra a kotont!!
14/16 anonim válasza:
én szoktatási időszakban szoktam a nőkkel itatni 2 pohár bort ilyenek előtt.
aztán 2 hónap múlva teljesen alap lesz- ha addig nem volt az-hogy a puncijából a szájába teszem.
a fenekéből a szájába viszont engem nem vonz.
amikor a fenekét dolgozom meg, akkor nem rakom a szájába a farkam utána.
15/16 anonim válasza:
Xaros faxt senki kedvéért nem vennék a számba. Punciba tenni isnagyon fertőzés veszélyes. Nagy bunkó pasi, aki ilyet kér. Mondd neki egyen előbb a kedvedért egy kanál xart és akkor majd meggondolod...
16/16 anonim válasza:
15-ös vagyok. Viszont nálam pl. alap, hogy punciból mehet szájba is. Abban nincs semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!