Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a párom punciból szájba tenni a farkát?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 12:11
1/7 anonim válasza:
Mert hülye. Ha te szopnád akkor miért ne tenné. Nekem is érthetetlen.
Én is leszopom a párom puncimbol és seggböl kivett farkát is.
5/7 anonim válasza:
Én eddig minden csajommal változatosan szexeltem, volt dugás, szopás, majd újra ezek, mind szopta simán a punciból kihúzott farkamat.
Volt egy olyan csaj, aki egy finom analt (csak 2-3cm dugom be, és csak pár másodpercig dugom) bevállalt, majd szopásra kínáltam a farkam, simán szopta.
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom...seggből szájba az már nekem nagyon gáz....
Ami a punciból szájba dolgot illeti, lehet, hogy a saját nedvét nem szívesen akarja szopogatni.
Pl sok férfi sem akarja kinyalni az anyagot a punciból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!