Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú barátom nálam fog aludni. Arra gondoltam hogy úgy ébresztenem, hogy 69 pózban odatolnam a p.ncim és elkezdenem izgatni a farkát. Ti mit szólnátok egy ilyenhez?
11 kifejtenéd kérlek hogy hol valósul meg a nemi erőszak.
Ha a srácnak nem tetszik, jó esetben szól h kösz ne, rossz esetben lelöki magáról a csajt.
Ennek ellenére én is azt választanám h ne ébredéskor történjen..
Szerintem nem jó ötlet 69ben kezdeni... Eddigi szerény tapasztalataim szerint az egy igencsak intimnek mondható póz, ami előjátékot igényel.
De ha mindenáron valami izgatóval akarod felébreszteni, akkor azt ajánlom simán feküdj a két lába közé és kezd el szopni, míg fel nem ébred. Hidd el kiváló élmény lesz a srácnak, ugyanis igencsak sokan áhítoznak ilyen és ilyesmi ébredésre
"11 kifejtenéd kérlek hogy hol valósul meg a nemi erőszak."
Akkor képzeld el úgy, hogy fordított a szituáció, a nő alszik, a férfi a szájára helyezi a farkát, ő pedig odahajol a nő nemi szervéhez. A nő erre kel fel.
Szerinted?
15: ez se nemi erőszak csak jelenleg a metoo stb feminizmus miatt annak veszik.
Mint ahogy az se nemi erőszak ha rácsapsz egy nő fenekére, mégis annak számít.
Erőszaknak onnantól számít hogy a nő ha akar se tud ellenkezni.
Ez így max. szexuális zaklatás.
#16:
Magyar BTK:
197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki
a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,
b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.
Aki alszik, az "akaratnyilvánításra képtelen". A nemi szerv odahelyezése "szexuális cselekmény" (nem csak a behatolás számít szexuális cselekménynek).
Tehát a magyar BTK szerint ez konkrétan szexuális erőszak. Mindegy, hogy milyen nemű követi el milyen nemű ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!