Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú barátom nálam fog aludni. Arra gondoltam hogy úgy ébresztenem, hogy 69 pózban odatolnam a p.ncim és elkezdenem izgatni a farkát. Ti mit szólnátok egy ilyenhez?
Figyelt kérdés
Nem volt még köztünk semmi. Be merjem vállalni?2021. szept. 27. 17:15
1/19 anonim válasza:
A nem-konszenzusos szexuális aktus akkor is rossz, ha nő csinálja férfinak.
2/19 anonim válasza:
Na, pl ezért is bannolok minden nőt instant akinek a szájából elhangzik a "legjobb fiúbarátom" vagy ezek bármely szinonimája.
3/19 anonim válasza:
Bannolom én is az ilyen fiú barátos lányokat. Mentek a faxomba, ribik.
4/19 Lazy Lover válasza:
Jó ötlet volt már rá példa ilyenre de valóban nem kezdenék olyannal akinek fiú barátai vannak pont ezért
5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem benne lenne, de ez úgy tűnik túl sok lenne :D
2021. szept. 27. 17:32
6/19 anonim válasza:
Jó ötlet.Biztos tetszeni fog mindkettőtöknek.
7/19 anonim válasza:
Ha normálisan nézel ki, akkor a 99,99%-nak benne lenne, és tetszene neki...
9/19 anonim válasza:
Figyelj, egyszer élsz, a srácnak meg nyilván nem lesz ellenére. Kivéve mondjuk ha ébredés után nagyon kell pisilnie. Nekem egyébként ez sokkal jobban tetszene, ha este jönne át az én szobámba a csaj. A meglepetés majdnem ugyanolyan nagy lesz...
10/19 anonim válasza:
Ez így nemi erőszak. Inkább beszéld meg vele, vagy szexin vezesd fel neki a szitut, amikor ébren van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!