Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb pasikat ez mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb pasikat ez mennyire zavarja általában, vagy mit gondolnak róla?

Figyelt kérdés

Mit gondolnak a nagyon kicsi mellekről, ha mondjuk (ezen kívül) jó alakú, 20 éves lányon van?

40 körüli férfiakra gondolok idősebb alatt, persze nem öregek, de mondjuk egy 20 éves lányhoz képest valamennyire igen :D Azért érdekel mert a velük egyidős nőknél ritka a pl A kosaras mell. Velemeny?

2021. szept. 27. 13:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar, nem ez a lényeg, legyen a lány kedves és érzéki. 42 f.
2021. szept. 27. 13:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abban a korisztályban is van, akit "zavar", és van, akinek ez jön be. Maximum annyi, hogy ők már nem csak ezt nézik, mint a korunkbeliek. 25n
2021. szept. 27. 13:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
És ez pontosan így van #2 F48 báréna a kisebb melleket szeretem speciel:)
2021. szept. 27. 14:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem tetszettek a túl nagy mellek. Azért az se jó, ha semmi kiemelkedés nincs ott, de egy pici, formás cici, kiálló bimbókkal számomra kimondottan izgató, ha a lány sportos, van combja, feneke.
2021. szept. 27. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Édes kis cicikkel is épp olyan izgató lenne mint nagyobbal és nem ezen múlik sokkal inkább mennyire vehemens!
2021. szept. 27. 14:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a kis melleket szeretem, mint a nagyokat. Persze valójában az Amorf Ördögök megénekelte már: Ha kicsi, ha nagy, nincs a világon szebb, mint a cici. 48f
2021. szept. 27. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
Nyugi cica, tökéletes a cicid.
2021. szept. 27. 14:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Azért érdekel mert a velük egyidős nőknél ritka a pl A kosaras mell."

...és még ritkább, amelyiken feszes a bőr, és a helyén van, nincs megereszkedve. Szerintem a fiatalabbakhoz képest a negyvenes férfiak körében arányaiban népszerűbb a feszes kis cici (beleértve a nagyon kis méretűeket is), pontosan ezért, mert a számukra már sokszor nem elérhető hamvas fiatalságot testesíti meg.

2021. szept. 27. 14:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is jó lenne és biztos jól el lennék az ikrekkel !! 😜
2021. szept. 27. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azt nem értem, mi köze az életkornak a cicimérethez való viszonyuláshoz. Én 20 évesen is a kis melleket szerettem, most, 43 évesen is így vagyok vele. Szinte semmit nem változott az ízlésem a nők terén.
2021. szept. 27. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!