Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egyetemista lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egyetemista lányt havonta mennyivel kellene támogatni egy kötetlen szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 11:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Legalább egy albérlet ára
2021. szept. 27. 11:38
 2/16 anonim ***** válasza:
36%
0 ft-al. Épp elég k.rva van így is, ne erre neveljünk fel még több nőt.
2021. szept. 27. 11:38
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha már egyetemista, nem lehet annyira buta, kérdezd meg tőle és meg fogja mondani mi az az összeg, amit szeretne.
2021. szept. 27. 11:41
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát ha lenne, aki megmondaná, akkor örülnék neki. Nem mozgok egyetemista lányok közelében , de ilyen kapcsolatot szeretnék.
2021. szept. 27. 11:46
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Azért ez sokmindentől függ.

A te és az ő kinézetétől, a szex gyakoriságától, hogy mennyi ideje van, stb.

2021. szept. 27. 11:49
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Ez több tényező függvénye, ld. hogy néz ki (mennyire attraktív), hány szponzort tart egyszerre, hányszor akarnál hozzá menni egy hónapban stb. Ha megismeri a "piaci árakat" (elég gyorsan rájönnek) akkor 2-300k-nál fog kezdődni a story.

Arra azért figyelj, hogy ha profi oldalról keresed akkor lesz egy csomó "egyetemista lány vagyok" aki valójában 25-30 éves profi prosti és még értettségije sincs.

2021. szept. 27. 11:57
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Ahogy 5-ös mondja, ez egy sok változós egyenlet.

A 100.000-től a millióig sok minden befolyásolja.

2021. szept. 27. 11:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Jó lenne összejönni egy normális egyetemista lánnyal.

Akinek kell a pénz és értelmes, korrekt embert találok benne erre a célra.

2021. szept. 27. 11:59
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
8, ilyet én is keresek, én annak idején találtam egyet, ugyan "csak " okj-s tanfolyamra járt nem egyetemista volt, de kedves és értelmes, én havi százassal támogattam, ezért cserében mivel én nem laktam közel hozzá havi egyszeri kétszeri tali volt, vagy volt szex vagy nem de volt hogy csak kirándultunk egyet vagy beültünk valahová. Sajnos ma már kevés a valóban egyetemista lány, sok crv is annak adja ki magát.
2021. szept. 27. 12:13
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

100k-ért vagy volt szex vagy nem? LOL

Abból 5 menetet nyomok

2021. szept. 27. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!