Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki analozott az uj partnerevel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki analozott az uj partnerevel az elso szexualis egyuttlet alkalmaval ? Hogy alakult igy ?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 01:24
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

nekem volt 3-4 ilyen partnerem

megbeszéltük és így alakult, ennyi

F

2021. szept. 27. 01:29
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is volt ilyen partnerem, megbeszéltük és csináltuk, nem kell túlvariálni. Ha nem vágyik rá, akkor nem vágyik rá, nem szabad semmit erőltetni, azt kell csinálni ami mindkét félnek jó és örömmel teszi.
2021. szept. 27. 01:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha elso alkalommal van analis szex akkor hogyan keszultok fel ra ?
2021. szept. 27. 01:38
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Mit kell készülgetni? H kakis lesz a farkam, utána a szájába adom, és tisztára nyalatom. És megteszik. :)
2021. szept. 27. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
4-es undorítóan paraszt vagy.
2021. szept. 27. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Az első két hétben mindig csak análoztunk. Utána lett hüvelyi szex is.

Előkészület sosem volt. Csak nyál.

2021. szept. 27. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt igen. Eléggé perverz volt a nő, mikor élveztem akkor egyből cumizta a farkam. Ő akarta nem én! Eszembe sem jutott ilyen. Nem izgatott csak lettem néztem mit csinál.
2021. szept. 27. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Meglepetten*
2021. szept. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!