Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy szokott bírkózni játékból vagy akár szex közben a párjával vagy partnerével?
Az ízületekre szoktam rámenni.
21/F
#2 ez mit jelent, hogy az izületekre?
Kitekered? :D
Poénból szoktunk. Ő amúgy profi judo-s, nekem 0 tapasztalatom van :D
Néha bemutat rajtam egy-egy fogást - nem bsz a földhöz :D csak magát a fogást mutatja
De hűségesen hagyja, hogy nyúzzam.
Én vagyok felül, az szokott lenni a célom hogy bosszúból megnyaljam vagy valami :D (nem szereti)
Ő próbál engem visszatartani, a kezeivel távol tartani.
Volt, hogy hason feküdt a földön, én rajta. Le akartam fogni, hogy ne állhasson fel.
Kicsit duci vagyok, de simán felállt. Durva.
Valamelyik nyáron a Balatonnál voltunk. Azt játszottuk, hogy birkózunk a vízben (én támadom, ő talpon marad) és le kell nyomnom a víz alá.
Nyertem párszor :D
#7 akkor jól elvagytok :)
Én imádom lefogni meg összehajtogatni az aktuális partnerem 😎
Én a párommal rengeteget birkozunk, igaz hogy játékból de van hogy szex lesz belőle.
Imádja azt ahogy erolkodom és nem hagyom magam, néha meg is lepődik hogy mégsem egy törékeny lányka vagyok:)
(Én is imádom ilyenkor ot) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!