Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 éves lányokra iskolában a tanárok tudnak "úgy" nőként nézni, ha jól néznek ki? Ez mennyire általános?
Én ugyan nem vagyok tanár, de így közel a 40-hez azt tudom mondani, hogy a tizen éves lányok nem vonzanak. Igazából a huszonévesek sem. Agyilag éretlenek, teljesen más világban létezünk és szexuálisan is egyszerűen kevesek.
Lehet lepontozni!
A tanár az állásával játszana, és nem csak azon a munkahelyen hanem az összes többin is, ha ennek híre megy. Így nem, normális tanár ilyet nem csinál.
Egy olyan esetről tudok, ahol a fiatal (24 körüli) tanár összejött egy 20 éves lánnyal a nyáron miután utóbbi leérettségizett, azaz nem volt már a diákja. De normál esetben amíg a tanar-diak kapcsolat fennáll addig ilyenné kevesen mennek bele.
"Ha egy fent említett lányon látja a tanár, hogy odavan érte (mármint a lány a tanárért) az milyen érzést vált ki?"
Éppenséggel lehet kellemes, de teljesen mellékes. Az iskola tanára vagy, akkor sem csinálsz semmit, ha civilben nem utasítanád vissza a leányzót. Amúgy meg a fiatal, jóvágású tanár uraknak eléggé megszokott dolog, hogy észrevehetően bejönnek a tanórákon unatkozó diáklányoknak.
Szinte lehetetlen, hogy egy több száz fiatal nővel találkozó tanár (nem csak tanár, bárki) nem találjon magának, ennyi ember közül neki tetszőt, még akár az értelmi, lelki, érzelmi, érettségi különbségek ellenére is.
És fordítva is igaz. Egy férfi tanár sok orán keresztül szerepel több száz fiatal nő előtt, bemutatja magát, kiismerik, megismerik, biztosan lesz közötük pár akinek előbb utobb szimpatikusá vállik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!