Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy pocakos nővel szexelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy pocakos nővel szexelnétek? Ha igen, milyen pózban?

Figyelt kérdés
A pocakja sajnos nagy és lóg.

2021. szept. 25. 12:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Ha ő lenne az utolsó nő a Földön, akkor sem.
2021. szept. 25. 12:51
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Misszionáriusban próbáltuk, hát kb 5-6 centit tudtam bedugni
2021. szept. 25. 12:53
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Kutya
2021. szept. 25. 12:54
 4/16 anonim ***** válasza:
59%

Én imádom a nagy puha pocakos nőket! :)

A hátára fektetném és közben markolásznám a pocit. :)

2021. szept. 25. 12:55
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

szexeltem már anyukával akinek volt ilyen hasa, engem izgatott, de csak úgy izgató, ha van mellé husisabb anyucis alkat, vékonyan talán nem annyira szexi, de még az is lehet jó

lovaglóban is szerettem megmarkolni, simogatni a hasát

2021. szept. 25. 13:08
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagyok finnyás, sőt kifejezetten szeretem a méretes popsit, a nagy, lógósabb ciciket, meg a hasi párnácskákban is örömömet lelem. Viszont a sörhas forma, puncira lógó hasi zsírral az már sok nekem. Nem voltam még nagyhasú nővel, de simán el tudom képzelni hogy egy bizonyos méret már kényelmetlenné teszi, akadályozza a szexet, vagy legalábbis korlátozza a pozíciókat. A közepes méretű farkam is lehet hogy kevés volna már oda, nem lehetne rendesen használni.
2021. szept. 25. 13:12
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Azért furcsa ennyi okoskodót, akik még véletlenül se szexeltek kövér nővel.

Ha hanyatt fekszik már pont úgy lehet vele szexelni mint a nem kövér nővel.

Kár itt nyomni a hülyeséget.

2021. szept. 25. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Persze, a legjobban dugható és alàzható típus. Szeretem amikor megtesz mindent nekem ;)
2021. szept. 25. 16:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2021. szept. 27. 08:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok finnyás, sőt kifejezetten szeretem a méretes popsit, a nagy, lógósabb ciciket, meg a hasi párnácskákban is örömömet lelem. Viszont a sörhas forma, puncira lógó hasi zsírral az már sok nekem. Nem voltam még nagyhasú nővel, de simán el tudom képzelni hogy egy bizonyos méret már kényelmetlenné teszi, akadályozza a szexet, vagy legalábbis korlátozza a pozíciókat. A közepes méretű farkam is lehet hogy kevés volna már oda, nem lehetne rendesen használni."

idézem az előző hozzászólót- Nekem viszont ez a kedvencem, szóval a kérdező helyében szívesen lennék, Imádom, ha a nő leginkább hasra hízik, nagy, lógó, puha gömb az egész, amitől alig lehet férni és útban van. Nekem ez pont szexi.

2021. szept. 30. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!