Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Száraz orgazmust hogy tudnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Száraz orgazmust hogy tudnék elérni?

Figyelt kérdés

2021. szept. 24. 09:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebből a kérdésből legalább az hiányzik, hogy férfi vagy nő vagy-e.

Tudod, elég lényeges különbségek vannak helyenként :)

2021. szept. 24. 09:52
 2/24 anonim ***** válasza:
76%

Ömmm... szerintem lényegében sehogy.

Max ha előtte 100x kielégítetted már magad és már nincs nafta a szervezetben:D De sztem ez se nagyon reális. Férfiaknál még csak-csak, bár ott is inkább csak nagoyn kevés jönne a végén... nőknél meg kb akkor jelenik meg a nedv, ha élvezik.. ha meg nem élvezik, nincs orgazmus:D

Hozzátenném, hogy amúgy nem túl jó technika a kiszáradásra bazírozni, került már ember kórházba napi 30 önkielégítéssel.. és halt is már meg kamaszfiú végkimerülésben a túl sok fszverés miatt..

2021. szept. 24. 09:57
 3/24 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok, valahol azt olvastam, hogy a prosztata izgatasával el lehet elvezni ejakuláció nélkül.?
2021. szept. 24. 10:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ejakuláció akkor is lesz, de elvileg nem fog spriccelni csak kifolyni.
2021. szept. 24. 10:01
 5/24 A kérdező kommentje:

És vajon mind kijön ami a mellékherében van?

Napok óta nem élvezhetek, a párom nem engedi azt akarja hétfőre nagyon sok legyen a csomagban(ahogy fogalmazott) viszont ma azt mondta mikor látta, hogy simogatom magam, elélvezhetek csak a sperma maradjon bent… (:

2021. szept. 24. 10:04
 6/24 anonim ***** válasza:
64%
Olyan élvezés nem létezik, ahol nem jön sperma.
2021. szept. 24. 10:08
 7/24 A kérdező kommentje:
Sehogy sem lehetne visszatartani..?vagy max pár csepp.?
2021. szept. 24. 10:15
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
6-os pedig van :D Retrográd ejakuláció a neve és a prosztata megnagyobbodása vagy gyulladásos megbetegedése esetén beszélünk róla. Ilyenkor az ejakuláció alkalmával az ejakulátum nem a húgycső irányába ürül hanem a húgyhólyagba. Onnan pedig a vizelet ürítéskor a vizelettel együtt távozik. Üdv, egy szakmabeli
2021. szept. 24. 10:33
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
száraz orgazmus az, amikor még nem termelődik ondód de már felfedezted a kukid. így van orgazmusod, de még nem jön semmi. olyan 10-12 évesen
2021. szept. 24. 11:23
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha a prosztatádat izgatod, akkor úgy is nedves leszel, ha nincs ejakuláció. Egyszerűen azért, mert az ondó sperma nélkül elkezd jönni a prosztatából.

Ha kiforgatjuk a parancs szavait, az elköttetés megodás lehet. A sperma nem tud távozni a heréből. Spriccelés viszont ugyanúgy lesz, az ondó távozni fog, csak a sperma nem. De attól tartok nem erre gondolt a költő:D

2021. szept. 24. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!