Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak is izgató a nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak is izgató a nyilvános helyen leplezett fájdalom?

Figyelt kérdés

Domináns félként nekem nagyon izgató, amikor nyilvános helyen vagyok, és tudom valakiről, hogy éppen fájdalma van, szenved, amit persze leplez (pl. egy keményebb fenekelés után van).

Ilyenkor a nem beavatottak számára láthatlan jelek, apró helyezkedések, arckifejezések, tekintet különösen szexi, izgató tud lenni. Az külön extra, hogy ezt az igazgalmat, ezeket a gondolataimat nekem is leplezni kell.

Természetesen mindig az önként vállalt fájdalom az, ami ilyen, például egy sürgősségi osztály szenvedő embereit csak sajnálni tudom, de nem izgat egy kicsit sem.

2021. szept. 23. 15:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%

Amikor ilyen hozzászólásokat olvasok, egyfelől mindig örülök, hogy olyan társadalomban élek, ahol nem a sorozás, bevagonírozás, holokauszt, éhínség és csoportos nemi erőszak a legnagyobb problémánk.

Ugyanakkor sírok, hogy egyesek jó dolgukban már azt sem tudják, milyen fszságot találjanak ki...

2021. szept. 23. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
#11 mindig voltak olyan emberek, akik szeretik a fájdalmat, a nehezebb időkben is, ez általában veleszületett hajlam, nem tehetnek róla.
2021. szept. 24. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
11: azért hülyeség amit mondasz mert a bordélyházak ugyanúgy nyitva voltak háború idején is
2021. szept. 26. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
én soxor kapom a pasimtól a fenekelést igy fáj is a seggem. van h alig birok járni és erőt kell magamon vennem. sub nő vagyok
2021. szept. 30. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
14-es te nem sub nő vagy, hanem egy idióta, elmebeteg p.csa. Az ilyen meg is érdemli, már ha tényleg nő vagy. De ilyen írással nem hiszem, hogy az vagy.
2021. szept. 30. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
igen izgat. L
2024. júl. 9. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!