Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak is izgató a nyilvános...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak is izgató a nyilvános helyen leplezett fájdalom?

Figyelt kérdés

Domináns félként nekem nagyon izgató, amikor nyilvános helyen vagyok, és tudom valakiről, hogy éppen fájdalma van, szenved, amit persze leplez (pl. egy keményebb fenekelés után van).

Ilyenkor a nem beavatottak számára láthatlan jelek, apró helyezkedések, arckifejezések, tekintet különösen szexi, izgató tud lenni. Az külön extra, hogy ezt az igazgalmat, ezeket a gondolataimat nekem is leplezni kell.

Természetesen mindig az önként vállalt fájdalom az, ami ilyen, például egy sürgősségi osztály szenvedő embereit csak sajnálni tudom, de nem izgat egy kicsit sem.

2021. szept. 23. 15:51
A kérdező szavazást indított:
Szub nő vagyok, és engem izgat, amikor ilyen helyzetben érzek fájdalmat
Szub nő vagyok, de engem ez nem izgat
Domináns nő vagyok, és engem izgat, amikor ilyen helyzetben látok valakit
Domináns nő vagyok, de engem ez nem izgat
Szub férfi vagyok, és engem izgat, amikor ilyen helyzetben érzek fájdalmat
Szub férfi vagyok, de engem ez nem izgat
Domináns férfi vagyok, és engem izgat amikor ilyen helyzetben látok valakit
Domináns férfi vagyok, de engem ez nem izgat
34 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Egyik sem vagyok és nem izgat.
2021. szept. 23. 15:52
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Sub vagyok, engem is izgat 22/l
2021. szept. 23. 15:52
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Igen, engem is izgat Sz/nő
2021. szept. 23. 15:55
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Engem nagyon izgat. Rendeltem a neten egy a farkamra erősíthető elektromos sokkolót. Úgy kell elképzelni mint egy elektromos nyakörv csak ugye a szíj sokkal kisebb. Nem olyan erős mint a nyakörv, de tud csípni rendesen. Egy-egy alkalommal csak épp h eszedbe juttatja h hoppá, esetleg felszisszensz, viszont ha órákig szivatnak vele...

Eredetileg arra gondoltam h csak itthon játszunk vele, de aztán rájöttünk h publikus helyen sokkal izgalmasabb... volt már rajtam étteremben, bevásárlóközpontban, haverokkal kocsmában, családi ebéden...

Van egy erényövem is, az már önmagában nagy izgalom h rajtam van és senki nem tudja, az nem fájdalmas viszont tud kicsit kellemetlen lenni amikor fel akar állni. És persze kicsit helyezkedek amikor rajtam van. Rendeltünk bele tüskéket, na az az ultimate kínzás, de csak egyszer próbáltuk ki, mert nagyon kisebesítette a bőrt.. Mindenesetre azért mindig ott van mint büntetési lehetőség amit mindenképp el szeretnék kerülni.

2021. szept. 23. 16:09
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Uh, imádom ezt az érzést!

Mazo (nem szub) N

2021. szept. 23. 16:24
 6/16 A kérdező kommentje:
#5, én is inkább szadista vagyok, mint domináns, de talán a dom-sub viszonyt jobban ismeri a társadalom.
2021. szept. 23. 16:29
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Idióták.🤦‍♂️
2021. szept. 23. 16:31
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Sok mindent láttam már, de mindig meg tudok lepődni, hogy milyen...érdekes emberek vannak.
2021. szept. 23. 16:34
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Jól látod szadista vagy, abból is az a típus akinek folyamatos megerősítésre, visszajelzésre van szüksége az egója növeléséhez.
2021. szept. 23. 17:14
 10/16 anonim válasza:
69%
Izgi lehet :)
2021. szept. 23. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!