Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A képeken nagyobbnak tűnt a pasi farka mint élőben. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nem mintha nagyon szamitana de azért kicsit dühít a dolog. Meg amúgy hogy lehet ez?2021. szept. 23. 14:49
11/22 anonim válasza:
Te nagyon hülye egy nő lehetsz!!
12/22 A kérdező kommentje:
Attól még nem erdekelnek random farkak. Oruljenek ha nem jelentem fel őket és megússzák egy sima tiltással. Szerencsétlen incelek.
2021. szept. 23. 15:56
14/22 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt és főleg ne küldjétek neki kuki képeket, mert rátok küldi az Interpol Kibervédelmi Osztályát egy az egyben Cukkerberggel karöltve…
15/22 anonim válasza:
Neked meg az agyad kisebb, mint a képen, ha ilyesmi dühít...
16/22 anonim válasza:
Nekem inkább az a bajom, hogy a képeken kicsinek tűnik, miközben nem az. 😀
17/22 anonim válasza:
Én is küldtem neked farokképet, vonalzóval! Gigászi, lenyűgöző kígyóm van, mindjárt megvigasztalódsz, ha megnézed!!
18/22 anonim válasza:
Jelentsd fel csalás miatt, btk. 373. §
19/22 anonim válasza:
Umm éppen vele vagy és minket kérdezel vagy mi?:D ha nem így van, akkor gondolom már reagáltál valamit, ha egyszer élőben megmutatta a farkát. Dugtál vele vagy elmentél. Ezesetben minek megkérdezni utólag, hogy mi a teendő?
20/22 anonim válasza:
töröld a kérdéseid közül és nem látod akkor miket írnak ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!