Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért választotta ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választotta ezt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom, fiú, én pedig lány vagyok. Mikor megismertem, már volt barátnője és ezt a kapcsolatunk során igyekeztem is szem előtt tartani. Viszont ahogyan egymásra nézünk, érezhető hogy megvan köztünk a kémia. A neten is baráti hangnemben nagyon sokat beszélünk, mindig ő kezdeményezi, és találkozni is elhívott. A talik egy darabig jól mentek, viszont az utóbbin egy pici puszi elcsattant és nem csak arcra. Én teljesen felizgultam nehéz volt fekezni magam, és ő is mondta hogy nehéz megállítania magát, de a barátnőjét sem akarja megbántani. Barátnője van de érzem hogy én is érdeklem, de úgy is mint nő. Az eset óta távolságtartóbb lett, pesig ő kezdeményezte azt a kis szájrappuszit, nem is ír már olyan mennyiségben és ez nekem nagyon hiányzik. Most miért távolodott el tőlem ennyire?

19/L

2021. szept. 22. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
mert dugna, mint a lopott biciklit :P
2021. szept. 22. 23:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert barátnője van:D

Te meg hagyd a srácot, ez így már nem barátság és hiba volt ami történt köztetek. Azt javaslom, hogy te is tartsd a távolságot és addig semmi ne legyen köztetek, amíg ott a barátnője. Persze az lenne a legjobb, ha megszakítanátok a kapcsolatot, de gondolom ezt úgysem fogjátok tenni

2021. szept. 22. 23:34
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha barátnője van, miért kezdeményezett nálam csókot? Akkor nem jutott eszébe a csajszi?
2021. szept. 22. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnője van. Ugyan olyan bűnös vagy ha megcsalja, mint ő, hiszen kettőn áll a vásár. Vagy szakít és akkor legyetek boldogok, vagy továbbra is távolságtartó lesz, ezesetben a másik lány fontosabb neki. Vagy majd téged is, és őt is hülyíti.
2021. szept. 22. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#3: mert vonzódik hozzád és pillanatnyi hülyeség volt. Ezt mutatja az is, hogy távolságtartóbb lett. Megjött az esze és a lelkiismerete.
2021. szept. 22. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A pillanat hevében tette. A vonzalom meg van, de nem szeretne kísértésbe esni, hogy megcsalja a barátnőjét, ezért kerül
2021. szept. 23. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert bizonytalan volt magában, de ráébredt hogy félrekúrni mégsem szép dolog s lelkifurija lett. Igaz erkölcsösebb lett volna ha eddig sem fajulnak a dolgok, de már megtette viszont legalább annyi tartás maradt benne hogy nem ment tovább.
2021. szept. 23. 00:45
 8/10 anonim ***** válasza:
8%

A lopott biciklit nem dugják, hanem TOLják.

Az eldug és a tol között óriási a különbönbség, nem véletlenül hasonlítják a toláshoz, mert amikor dugod a nőt, akkor is toló mozdulatokat végzel, ez egy hasonlat, a nőt nem dugod el sehová sem.

2021. szept. 23. 04:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert így nem csalja veled már most a csaját? Ha látná ami történik köztetek, nem zavarná? Szerintem nem kéne így becsapni magatokat.
2021. szept. 23. 06:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

" De ha barátnője van, miért kezdeményezett nálam csókot?"

Na ebből is látszik hogy téged se az eszedért szeret.

2021. szept. 23. 06:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!