Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választotta ezt?
Van egy nagyon jó barátom, fiú, én pedig lány vagyok. Mikor megismertem, már volt barátnője és ezt a kapcsolatunk során igyekeztem is szem előtt tartani. Viszont ahogyan egymásra nézünk, érezhető hogy megvan köztünk a kémia. A neten is baráti hangnemben nagyon sokat beszélünk, mindig ő kezdeményezi, és találkozni is elhívott. A talik egy darabig jól mentek, viszont az utóbbin egy pici puszi elcsattant és nem csak arcra. Én teljesen felizgultam nehéz volt fekezni magam, és ő is mondta hogy nehéz megállítania magát, de a barátnőjét sem akarja megbántani. Barátnője van de érzem hogy én is érdeklem, de úgy is mint nő. Az eset óta távolságtartóbb lett, pesig ő kezdeményezte azt a kis szájrappuszit, nem is ír már olyan mennyiségben és ez nekem nagyon hiányzik. Most miért távolodott el tőlem ennyire?
19/L
Mert barátnője van:D
Te meg hagyd a srácot, ez így már nem barátság és hiba volt ami történt köztetek. Azt javaslom, hogy te is tartsd a távolságot és addig semmi ne legyen köztetek, amíg ott a barátnője. Persze az lenne a legjobb, ha megszakítanátok a kapcsolatot, de gondolom ezt úgysem fogjátok tenni
A lopott biciklit nem dugják, hanem TOLják.
Az eldug és a tol között óriási a különbönbség, nem véletlenül hasonlítják a toláshoz, mert amikor dugod a nőt, akkor is toló mozdulatokat végzel, ez egy hasonlat, a nőt nem dugod el sehová sem.
" De ha barátnője van, miért kezdeményezett nálam csókot?"
Na ebből is látszik hogy téged se az eszedért szeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!