Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretem a szőrös puncit.
Most épp azon harcolok az asszonnyal, hogy azt a részt hagyja ki a lézeres szőrtelenítésből...legalább azt, amit a bugyi mindig is takar.
Ő meg hallani se akar róla.
Eleve rossz a kérdés felvetése. Ez ugyanis nem "baj", hanem ízlés kérdése. Mi a baj a csigával? Semmi, de a többség nem szereti. Aki undorodik tőle, vagy csak simán nem szereti, nem fog jót mondani róla, aki meg szereti, az meg igen. Ez kb ilyen.
A szőrös vs szőrtelen kérdés bizony részben ízlés dolga (kinek mi tetszik), részben praktikum (orális szexnél sokaknál hátrány, illetve még gondosabb ápolást igényel).
Ha van olyan nő aki szőrösen szereti magát (márpedig ez az elsődleges) és talál olyan pasit aki ugyanezt preferálja, akkor a világon semmi gond nincs vele.
Rengetegen a csupaszt szeretik, nők és férfiak egyaránt, nekik könnyebb egymásra találni, ennyi.
"Mi a baj a tiszta, ápolt, de dzsungeles puncival?"
Semmi. Én egyszerűen nem tudom megunni, végtelenül izgató a vad őserdő, és plusz különlegességet ad, hogy manapság elég ritka a fiatalok körében.
"Nekem azért tetszik inkább a csupasz, mert a szörösek olyan egyformák. A ször mindent eltakar. A csupasznál látszik minden szépsége, különbsége a többitöl."
Egyformák? Mindent eltakar? Összezárt lábaknál maximum... Szerintem pont, hogy karaktert ad a puncinak a szőrzet, ugyanúgy mindenkinél más, mint a haj és a többi szőr. Ha pedig egy nő széttárja neked a lábad, semmilyen izgató részlet nem marad takarásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!