Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nálam töltötte a hétvégét. Vajon ő tette? (Többi lent)
3 és fél hónapja vagyunk együtt a barátommal.
Valahányszor nálam töltötte a hétvégét, észrevettem, hogy hiányzik a krémemből, sminkemből. Össze voltak kenődve,nagyobb mennyiség hiányzott belőlük (A fürdőszoba polcomon tartom mindet.) Smink maradványok voltak a tisztán mosott ecseteimen.
Lehetséges, hogy ő használta el őket, amíg lementem kutyát sétáltatni? De miért tenné? Soha nem mutatta jelét annak, hogy őt érdekelnék a lányos dolgok, piperék. Ugye ő nem…?
De ha mégis ő az. ( Ki se akarom mondani…) akkor miért van velem?
Vannak itt bajok... a crossdresser nem biszex. De ha még az is lenne, nem hiszem h ilyen sokat elhazsnálna alapozóból (minek?)
Vegyél neki ajándékba krémet :D akkor nem hazsnálja majd a tiedet.
Egyébként semmi gond azzal ha egy férfi alapozót használ. Tőlünk nyugatabbra és keletebbre (Korea, Kína, Japán, Taiwan) szinte minden fiatal férfi használ. Aki nem, azt kinézik. Miért lenne ez a nők privilégiuma? Mintha azt mondanád h csak a nők moshatják meg a hajukat vagy ilyesmi. Bizonyos kultúrákban ez alap igényesség és sztem 10-15 éven belül nálunk is az lesz.
Én nem teljesen értem miért baj ez, mármint mivel másabb egy fiú bőre mint egy lányé, miért lenne ciki ha használ alapozót. Igényesség jele. Valaki magyarázza már el mi ezzel a gond. Mármint az igazi gond. Mert persze jelzőket bárkire lehet aggatni aki kicsit eltér az átlagtól. A piros rúzs meg hülye példa, a piros szín, piros száj biológialag egy női jellemző, azt jelképezi hogy a nő nemileg érett. Egy férfi nyilván ne használjon piros rúzst. De az alapozó egy olyan dolog amit ha jól használnak nem is látszik, pont ez a lényege. Van olyan férfi aki genetikailag tökéletes arcbőrrel születik, akkor őt is meg kell vetni? És ha meg más férfi nem tökéletes arcbőrrel születik, ő miért ne tehetne ellene?
Az már csak hab a tortán hogy az összes férfi sztárt, színészt, énekest sminkelik...
Mondd azt, hogy ez férfias:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!