Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nálam töltötte a hétvégét. Vajon ő tette? (Többi lent)
3 és fél hónapja vagyunk együtt a barátommal.
Valahányszor nálam töltötte a hétvégét, észrevettem, hogy hiányzik a krémemből, sminkemből. Össze voltak kenődve,nagyobb mennyiség hiányzott belőlük (A fürdőszoba polcomon tartom mindet.) Smink maradványok voltak a tisztán mosott ecseteimen.
Lehetséges, hogy ő használta el őket, amíg lementem kutyát sétáltatni? De miért tenné? Soha nem mutatta jelét annak, hogy őt érdekelnék a lányos dolgok, piperék. Ugye ő nem…?
De ha mégis ő az. ( Ki se akarom mondani…) akkor miért van velem?
Amúgy aki keni magát, az nem feltétlenül "az".
Van olyan keresztöltözködő, aki férfi, férfinak vallja magát, és a nőket szereti - csak szeret sminkelni is.
Én ha helyedben rákérdeznék, mert feltűnően fogynak a cuccaid.
Ha ezt nem tudod tolerálni, akkor szakíts.
Párom amúgy bi, és neki is van ilyen hajlama - de ő már a legelején elmondta (még össze se jöttünk, nem is randin voltunk, csak találkoztunk) a szerelmi vallomással együtt, hogy ha bajom lenne vele, akkor tudjam előre.
Kérdezz rá,beszéld meg vele őszintén,az a legtisztább.
Így csak kétségek között őrlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!