Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ez az Istennő?
A magad nevében beszélj kérdező. Férfi vagyok, de az életben nem nyúlnék ilyen nőhöz.
Nem fogod valószínűleg megtalálni, mert egy noname valaki, aki kapott egy részes szerepét és ennyi.
#7-es,
Segítek: _ennek_ a férfinek tetszik a smink és a műanyag. _Más_ férfiaknak (nekem sem) pedig nem tetszik.
Nem vagyunk egyformák pusztán a nemünk alapján, ugye.
Senki, nem is igazán érdemes arra, hogy tudjuk ki ő.
A világon semmi extra nincs benne, bármelyik napon valamelyik plázában sétálva tucatnyi ennél jobb csajt látni...
Hú de látszik a szidó kommenteken, hogy irigy nők írták őket. :D
Nekem sem álmaim nője ez a hölgy, de tény, hogy nagyon vonzó, férfi nem beszélne róla undorral. Egyébként pedig ez nagyon messze áll a mű fogalmától.
Eleve aki alsó hangon húsz évvel idősebb nálam, arra nehezen tudnám azt mondani, hogy szexuálisan vonzó.
Nem csak 50+-osok vannak az oldalon. Mindenki önmagát vetíti ki az oldalra, és elfelejtkeznek arról, hogy nem pusztán a saját perspektívájukon keresztül értelmezhető egy-egy kérdés.
Bemutatkozott! Legyen annyi elég! :)
Egy nő egy hülye filmből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!