Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. El szoktatok képzelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. El szoktatok képzelni teljesen mást szituációt aktus közben, mint amiben vagytok?

Figyelt kérdés

Én el szoktam. Próbálom kihúzni a kedvesemből, hogy ő mikre szokott gondolni, kivel szexel és hogyan éppen helyettem. Nem akar ilyen diskurzust nyitni, de én nem hiszem el, hogy nála nincs ilyen.

Elmondanátok, mitől élvezetetek a legjobban, amire gondoltatok, miközben a párotokkal voltatok? Meg is kéritek esetleg, hogy olyan legyen a pozi, amiben csináljátok, hogy könnyebben menjen a fantáziálás?

2021. szept. 21. 18:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, szerintem ezt a kérdést érdemesebb lett volna úgy feltenni, hogy "Lányok. El szoktatok képzelni teljesen mást szituációt aktus közben, mint amiben vagytok, több együtt töltött év után?" Mert alapból senki nem képzelget mást a párja helyébe.
2021. szept. 21. 20:09
 22/29 anonim ***** válasza:
23%

Tök alap.

- Én arra gondolok, hogy épp Ágit töcskölöm hátulról és a méretes csöcseit markolászom! Te kire??

- Én a Balázs 20 centis farkán pörgök épp fejben! Toljad Feri vagy Balázs vagy Pisti, toljad vazze ahogy a csövön kifér!

2021. szept. 21. 20:10
 23/29 anonim ***** válasza:
73%
Én gyakran olvasok erotikus történetet szóval azt hiszem van fantáziám, de amikor párommal szexelek, nem gondolok másra. Máskülönben mi értelme lenne vele szexelni?
2021. szept. 21. 20:47
 24/29 A kérdező kommentje:

"Mi értelme lenne vele szexelni"?

Hát mondjuk az, hogy mással nem illik szexelni ha mondjuk házasságban élsz?

Bár, a matematikával és a válások brutális számával érvelő kollégáról jutott eszembe, hogy Puzsér Róbert tartott már egyszer előadást a monogámia bukásáról is. Annak az volt a lényege, hogy mindegyik kapcsolatot az unalomba fulladás teszi tönkre idővel. Azzall nem értettem egyet. Megengedni a párodnak, hogy "befizessen" 10 év után mással egy éjszakára szerintem már túlzó lenne, de azon, hogy a fantáziálgatást is, egyesek itt megtagadják, teljesen érthetővé teszi a puzséri érvelést: ez a túlféltés még az izgalmas gondolatoktól is az, ami szétrobbantja a párok több, mint felét. (mert a felbomló kapcsolatok száma tényleg kiugró mára már)

2021. szept. 21. 21:00
 25/29 anonim ***** válasza:
73%
Szex közben nem gondolkodok. Nem érdekel ha hallanak még magamra sem tudok odafigyelni főleg egy nagy orgazmuskor. Nemhogy még más szituációra gondolni.
2021. szept. 21. 21:14
 26/29 anonim ***** válasza:
12%
Isten ezeket a dolgokat nem nézi jó szemmel! Még szerencse hogy csak a hülyék fejében létezik!
2021. szept. 22. 06:45
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam.

de mivel látom itt rengetegen tök félreértik a kérdést, erre is reagálnék.

Itt a legtöbben azt feltételezik, hogy aki ilyet csinál, az közben mást képzel oda a párja helyett, akár konkrét személyt. Pedig többnyire ez nincs így (ha igen, az valóban azt jelenti, már nem kívánja annyira a párját), hanem másik szituációt (! - tehát nem másik embert) képzel el. Ez kb olyan, mint egy szerepjáték, csak képzeletben.

Pl velem is van, hogy miközben szexelünk a pasimmal, azt képzelem, hogy ő egy emberrabló és kényszerít, vagy a főnököm és a jobb fizuért szexelek vele, vagy egy prosti vagyok és ő a vendég, stb.

Ez játék, semmi több.

2021. szept. 22. 08:21
 28/29 anonim ***** válasza:
28%
27-es, te érted félre a kérdést, ami így szólt: "kivel szexel és hogyan éppen helyettem". Tehát pont hogy arról van szó, hogy mást képzel oda a párja helyett.
2021. szept. 22. 08:53
 29/29 A kérdező kommentje:

28: nem a konkrét személy a lényeg. Bár felőlem az is lehet. Továbbra is tartom: aki megbeszéli a párjával, melyiküket ki és mi indítja be szexuálisan, az nem megcsalás, sőt, segít őszinte és élvezetes kapcsolatot fenntartani.

Akik már attól is szúrós szemmel néznek a másikra, hogy az 10-15 év után fantáziálással próbál "boldog" maradni, azok megbetegítik egymást. A másik emberi természetének lerombolását várják el, ami frusztráló és őszintétlen. Persze, ahhoz intelligencia kell, hogy együtt tudjatok működni, és ne vegyetek mindent megcsalásnak. Ha valaki párkapcsolatban van, akkor tilos fejben néha megkívánnia valami/valaki mást? 100%, hogy meg fog! Nem 99, 100! Vagy ha megkíván, de tabu erről beszélni, akkor minden rendben van? Baromság.

2021. szept. 22. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!