Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. El szoktatok képzelni teljesen mást szituációt aktus közben, mint amiben vagytok?
Én el szoktam. Próbálom kihúzni a kedvesemből, hogy ő mikre szokott gondolni, kivel szexel és hogyan éppen helyettem. Nem akar ilyen diskurzust nyitni, de én nem hiszem el, hogy nála nincs ilyen.
Elmondanátok, mitől élvezetetek a legjobban, amire gondoltatok, miközben a párotokkal voltatok? Meg is kéritek esetleg, hogy olyan legyen a pozi, amiben csináljátok, hogy könnyebben menjen a fantáziálás?
11: Ki képes friss kapcsolatban is másra gondolni?
Akkor minek jött létre az a kapcsolat?
15 év házasság az mondjuk már más, de van akinél 5 év párkapcsolat is elég. Kevés esetben, ha nem nagy a libidó, talán még hosszabb ideig élvezet marad az a pár "alkalom".
Hat éve vagyunk együtt, mégse fantáziálok másról. Így járnak azok, akik okosan választanak párt és tesznek a kapcsolatukért.
(#4)
Fú, micsoda válaszok. Magyarország államformája mostantól: farizeus köztársaság?
Tudományos mérés-alapú megállapítás, hogy képtelenség, hogy a szexuális felajzottság ne múljon el egyazon személy irányába.
De le lehet tagadni a komplett világirodalmat is, amiből azt a közhelyet vette át a közbeszéd, hogy "a szerelem szeretetté alakul át".
Nyilván vannak kivételek. A kivétel szerepe szintén a tudományban az általános szabály erősítése. Magyarán, hogy a kivétel nem túl valószínű.
Szerintem amúgy a gondolati féltékenység áll a tagadás mögött, meg a félelem a kapcsolat megszűnésétől.
17: de ez amúgy tök természetes. Csak mások nem a párjukkal élik meg a fantáziálást, hanem gondolom egyedül.
Szerintem a kapcsolatnak jobbat tesz az előbbi, mint az utóbbi. Meg kell tanulni szeretni annyira a párodat,hogy elfogadod bizonyos dolgoknak a természetességét. Bár nagyon eltértünk a témától. Nem hittem, hogy ez tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!