Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. El szoktatok képzelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. El szoktatok képzelni teljesen mást szituációt aktus közben, mint amiben vagytok?

Figyelt kérdés

Én el szoktam. Próbálom kihúzni a kedvesemből, hogy ő mikre szokott gondolni, kivel szexel és hogyan éppen helyettem. Nem akar ilyen diskurzust nyitni, de én nem hiszem el, hogy nála nincs ilyen.

Elmondanátok, mitől élvezetetek a legjobban, amire gondoltatok, miközben a párotokkal voltatok? Meg is kéritek esetleg, hogy olyan legyen a pozi, amiben csináljátok, hogy könnyebben menjen a fantáziálás?

2021. szept. 21. 18:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
#6 ha már a friss kapcsolatban mást képzelsz a párod helyébe akkor az nem fog 10 évig tartani, vagy ha igen akkor nagyon rosszul választottatok mindketten
2021. szept. 21. 19:14
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Volt hogy képzeletben mással voltam de az a kapcsolat olyan is volt. Most ha együtt vagyunk a párommal akkor csak ő van. Nem tudok fantaziálni senkiről és semmiről. Agyban kikapcsolok és csak ő van.
2021. szept. 21. 19:14
 13/29 anonim ***** válasza:
33%
Persze, hogy fantáziálnak közben. Csak itt most letagadják.
2021. szept. 21. 19:17
 14/29 A kérdező kommentje:

11: Ki képes friss kapcsolatban is másra gondolni?

Akkor minek jött létre az a kapcsolat?

15 év házasság az mondjuk már más, de van akinél 5 év párkapcsolat is elég. Kevés esetben, ha nem nagy a libidó, talán még hosszabb ideig élvezet marad az a pár "alkalom".

2021. szept. 21. 19:17
 15/29 anonim ***** válasza:
79%
Igen volt úgy hogy egy fiatal csajra gondoltam közben!
2021. szept. 21. 19:19
 16/29 anonim ***** válasza:
24%

Hat éve vagyunk együtt, mégse fantáziálok másról. Így járnak azok, akik okosan választanak párt és tesznek a kapcsolatukért.

(#4)

2021. szept. 21. 19:24
 17/29 anonim válasza:
39%

Fú, micsoda válaszok. Magyarország államformája mostantól: farizeus köztársaság?

Tudományos mérés-alapú megállapítás, hogy képtelenség, hogy a szexuális felajzottság ne múljon el egyazon személy irányába.

De le lehet tagadni a komplett világirodalmat is, amiből azt a közhelyet vette át a közbeszéd, hogy "a szerelem szeretetté alakul át".

Nyilván vannak kivételek. A kivétel szerepe szintén a tudományban az általános szabály erősítése. Magyarán, hogy a kivétel nem túl valószínű.

Szerintem amúgy a gondolati féltékenység áll a tagadás mögött, meg a félelem a kapcsolat megszűnésétől.

2021. szept. 21. 19:25
 18/29 A kérdező kommentje:

17: de ez amúgy tök természetes. Csak mások nem a párjukkal élik meg a fantáziálást, hanem gondolom egyedül.

Szerintem a kapcsolatnak jobbat tesz az előbbi, mint az utóbbi. Meg kell tanulni szeretni annyira a párodat,hogy elfogadod bizonyos dolgoknak a természetességét. Bár nagyon eltértünk a témától. Nem hittem, hogy ez tabu.

2021. szept. 21. 19:30
 19/29 A kérdező kommentje:
Mármint az tök természetes, hogy egyeseknek rosszul esik.
2021. szept. 21. 19:31
 20/29 anonim ***** válasza:
78%
Akik egyébként teljesen rossz kategória alatt teljesen irreleváns bibliai hitoktatásba kezdenek, ők vajon a matematikát is tagadják? :D A számok illúziók, a Föld is lapos, és nincsenek táblázatok a válások megnövekedett számáról? Minden hazugság? :D Miért van az, hogy mióta nem veti meg az egyház az ilyesmit, azóta szétmennek a párok? A matematika is hazugság?
2021. szept. 21. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!