Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dúlnak a hormonjaim mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Mostanában mindig csak a szexre gondolok és az a baj hogy nekem nem is a korosztályom jön be hanem a jóval idősebb férfiak. Nagyon hiperaktív vagyok órákon alig bírok magammal, mindent elviccelek és alig tudok figyelni2021. szept. 21. 15:11
11/17 anonim válasza:
Nekem is dúlnak, gyere és qrjunk maratoniakat. 33F
12/17 anonim válasza:
10-es, ha értelmes dolgot nem bírsz ide írni, akkor maradj csendben! Apropó, ha nem foglalkozol kislányokkal, mit is keresel itt a kategóriában? Nagymenő vagy biztos.
13/17 anonim válasza:
Tudod, tizeske - valaki nem attól lesz FÉRFI, hogy felnőtt lányokkal foglalkozik és tudja, hol van a lyuk - ezt a hiéna is tudja. FÉRFI attól lesz valaki, ha vigyázni tud a feleségére.
15/17 anonim válasza:
Ha nem tudod magad lekötni semmivel és már a sport se segít abban az esetben szedj fel két idősebb férfit és éld ki magad rajtuk!
16/17 anonim válasza:
Remelem majd a lanyaitoknak is azt ajanljatok, hogy keressen maganak valami apja korul ferfit tizenevesen. Idiotak.
17/17 anonim válasza:
Mennyi is az a jóval idősebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!