Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne prostival "gyakorolni" ebben az esetben?
Hello 24 éves fiú vagyok és még eleg járatlan vagyok szexben(szűz).
De nem akarok felsülni ha majd egyszer sikerül összejönöm 1 rendes lánnyal/nővel. Ezért prostihoz járnék "gyakorolás" céljából.
Ez jó ötlet lenne? tudna mutatni nekem 1 prosti pár praktikát, hogy legyek jó az ágyban?
Ha másra nem is arra szerintem jó lehet,hogy ne legyek gyorstüzelő.
Ha egy átlag prostihoz mész ott nem tanulsz semmit, max. azt hogy néz ki a punci élőben, de az nem tanít hanem mielőbb letudni akar. Ha egy magas árfekvésű profihoz mész amelyik kimondottan vállalja a szűztörést annál talán belefér az árba hogy pár pózt mutasson.
Ezzel együtt ettől semmivel sem leszel előrébb. Mert ha már ott vagy az ágyban egy csajjal, az nem azt várja lepedőakrobata legyél hanem hogy figyelj rá és szeresd. Bár legalább addig dugtál párat :) ha ebből erőt tudsz meríteni és levetkőzni a "jaj szűz vagyok még" gátlásaidat akkor jól jöhetsz ki a k.rvázásból, de lehet kontraproduktív is ha fél év múlva is azon picsogsz "csak pénzért kellek a nőknek". Rajtad áll vagy bukik.
#12 Bármilyennel?... Biztos vagy te ebben? :)
A "szűztörés" lehet, hogy nem is hülyeség, legalább normális visszajelzések alapján művelődnének a srácok, nem pedig... á, hagyjuk.🤦♀️
Kedves szolgáltatók, légyszi repüljetek rá a témára, mert katasztrófa ami egyesek fejében van a szex címszó alatt. Köszi. N
Valaki megteheti hogy nem pazarolja az idejét bénákra
akik azt mondjak h inkább lennének 1 szűz fiúval mint 1 fiúval aki volt prostinál azok mit gondolnak szerintetek elmondanám 1 lánynak ezt?
ez olyasmi mint amit nem mondanék el senkinek
az a baj kérdező, hogy te annyira ráfixálsz a tizedik lépésre, ami a szex, és teljesen figyelmen kívül hagyod az első kilencet, ami a beszélgetés, udvarlás, randizás és még sorolhatnám....
Gyakorold az elejét, mert azzal sz@rt sem érsz, hogy járt már tízszer a farkad punciban, ha balf@sz vagy a csajozásban, udvarlásban, randizásban. Alapból el sem jutsz addig, hogy a lányt meztelenül lásd és ha már odakerülsz, tök mindegy, hogy milyen tapasztalatod van örömlányokkal, akkor is béna leszel, mert új lány, új szituáció és egy olyan ember fekszik előtted, aki nem pénzért fog mosolyogni rád.
Tudod mikor leszel tapasztalt? Ha majd átesel kb 1500-2000 szexen. Akkor elmondhatod, hogy tapasztalt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!