Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dupla orálnál mennyire előny a nagyobb pénisz? Érdemes üríteni előtte vagy nem muszáj?
Barátnőm és barátnője is benne lenne hogy együtt elégítsenek ki engem szájjal.
Először csak poénnak hoztam fel de úgy tűnik ők valóban benne lennének.
Ami talán előny hogy a barátnőjével is jártam korábban így csak nem vesznének össze rajtam,viszont mivel még nem csinálta nekem egyszerre két lány így tartok attól hogy nem bírom majd túl sokáig,főleg hogy tudom milyenek külön-külön is.
Aki jártasabb ebben az mit javasol,fölösleges előtte üríteni vagy érdemes?Az átlagnál nagyobb pénisz méret előnyösebb ha egyszerre ketten ténykednek?
Akkor mindkét csaj láttam már a pélód nagyságát, s voltál is velük. Ez százszor többet számít mint a broki mérete - amin úgysem tudsz változtatni. Kivered ha akarod, ha nem akkor meg majd ott durransz el többször.
Mire készülj? Hogy kösd fel a gatyád, két nővel nem 2x hanem vagy 10x jobban kell figyelni minden flottul menjen.
Hát ha te szex előtt ki akarod verni, jó nagy hülye vagy.
Majd a két csaj lerendezi amennyit bírsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!